![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Birol, Uyduruk salıncak sera işe yaramış görünüyor,begonvil, sardunya ,ceylan,solanum çelikleri,kamkat etkilenmemiş görünüyorlar,bantları açmadım ama üstteki küçük açıklıktan gördüğüm kadarıyla sorun yok.Sadece 3-4 kere üstte biriken kar naylonu aşağıya doğru çektiği için ,yanlardan açılmalar oldu ,karları temizleyip ,tekrar etrafını tahtalarla sıkıştırdım.Bahçenin genel durumun da kırılan dallar ,boynunu bükmüş şebboylar , beyaz ve pembe renkli papatya çalıları dışında çok problem yok görünüyor.Lisilerden hala yeşil olanlar var .Soğanlılardan yaprakları bozulanlar sanırım frezyalar... Sevgiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
temizleyip ,tekrar yanlış ceylan,solanum yanlış şebboylar , beyaz yanlış var .Soğanlılardan yanlış yok.Sadece yanlış temizleyip, tekrar doğru |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Doğru Türkce kullanımı konusundaki hassasiyetiniz takdire şayan, bende elimden geldiğince dikkat etmeye calışıyorum. Forumda istemiyerek başta ben olmak üzere okadar yanlış yazan arkadaşlar varki, uzun süredir sitemizden ayrı kalan sevgili jineop un yazısında böyle uyarılması bana hitaben yazıldığı için çok üzüldüm. Sevgili jineop un yaptığı kutsal görevi göz önüne alırsak eğitimi en üst düzeyde yaptığını görüyoruz. İstemiyerek veya aceleyle yazılmış olduğunu düşünüp daha farklı uyaramazmıydık acaba? ( Özel mesaj la mesela ) Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|