![]() |
|
![]() |
#902 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sevgili jineop bahçemi dolaşarak beni onurlandırarak sonsuz mutlu ettiniz. Bahçemde hayranlığınıza mazhar olan bitkilerimin mutluluğunun sebebi sizinde takdir ederek hayata geçirdiğiniz sıvı gübre ve kompost uygulamalarından kaynaklanmaktadır. Temenilerimle sizlerinde böyle mutlu bitkiler yetiştirerek mutluluklarınız daim olmasıdır, bitkilerinizi gerçek severek sevgileriniz çoğalarak artsın sevgiyle kalın saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Ağaç Dostu
|
Of of of...Sonbahar ayrı bir güzel olmuş bahçenizde sevgili Jineop. Kasımpatılar muhteşem, beni yeniden kasımpatıcı yapacaklar, yıllar önce bahçeme çeşitli renklerde dikmiştim, çok da güzel geliştiler ama bir kaç yıl içinde yozlaştılar, renkleri kayboldu, hepsi de açık lila gibi bir renk oldu, ben de söktüm. Ama şimdi sizde görünce "ben n'apmışım" dedim ![]() Sizin link verdiğiniz yerde(fidanbotanik)gaura çalısına rastlamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Adalet Ablam, Telefon açın daha yeni ordaydım,bir sürü beyaz vardı.Kasımpatıları özellikle sene boyunca 2-3 kez budadım.(haziran ve eylül de)Aldığım tüm çelikler tuttu.Yaklaşık 20 tane kasımpatı dostların bahçelerine gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Jineop, nasılsın? 41 kere maşallah... söyleyecek söz bulamıyorum. Bunca işin gücün yanında bir de bahçeyle bu kadar güzel ilgileniyorsun. Seni candan tebrik ederim. Bütün bitkilerini severken benim yerime de okşayıver. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Jineop. Çayımı yudumlarken bahçeni dolaştım. O ne güzellik öyle. Maşallah. Herşey o kadar güzelki... Yalnız çiçeklerin arasında güz çiğdemi ve sarıkıza rastlamadım. Yoksa gözdenmi kaçırdım. Eğer istersen sana 10 adet güz çiğdemi ve yeterince sarıkız yollaya bilirim. Güz çiğdemlerim sarı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Ağaç Dostu
|
İyiki baştan farklı bir kulvar seçmişim!
Sevgili Jineop; İyiki ben ağaç ve çalılara takılmışım. Yoksa her mevsimde apayrı renk karnavallarını yaşattığınız bu bahçeleri görünce, ben ''Benimde bahçem var!'' diyemezdim. Siz, Ahmeter, Sevgili Güler, Adalet Hanım, Hozat, limon ve burada adlarını sıralayamayacağım bir çok arkadaşımız, müthiş güzel kompozisyonlar oluşturuyorsunuz. Bahçelerinize, bir ebru sanatçısının o boyalı suya hükmetmesi gibi hükmediyorsunuz. Vallahi helal olsun! Pes doğrusu! Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
|
Sevgili Zeferan, Sarı çiğdemlerim açtı ,yarın görüntülerim. Sarı kızım kuruttuğum toplam 3 çiçekten biri.Itır,begonvil ve sarı kız kuruttuğum bitkiler.Sarı kıza çok sevinirim.Hepiniz inanılmazsınız arkadaşlar,içten ,cömert, sevgi dolu...Unutulan değerleri büyük mutlulukla tekrar yaşamanın verdiği mutluluğu yaşatıyorsunuz bana.Tüm dilekleriniz sizlerin de gerçek olsun .Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
|
Merhaba, Sebze bahçemi geçen hafta düzenlemeye çalıştım.Bahar da bu yapmış olduğum tahta kasalara çizmeye çalıştığım,sebzelerin rahat uzanabileceği konuma getirmek için tahta ve iplerle destek yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop, bu bölümü daha öncegörmemiştik değil mi? Sebze bahçesi için çok güzel bir yer olmuş, maydonoz nane dereotu ektiniz mi? Fındık turplar da kışın çok güzel oluyor, o alan yeterince güneş görüyorsa her ay yeniden ekebilirsiniz turpları. Ispanaklarınızı da kendiniz yetiştirebilirsiniz, pırasa için sanırım geç kaldınız, fide bulabilirseniz yine de olur. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
agaclar.net
|
Ben de gelmek istiyorum. Güler'i ayarlayabilirsem(!) beni paket olarak getirir ![]() Siz Güler'le iletişim kurar mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||
agaclar.net
|
Hadi bakalım ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın jİNEOP, Tebrikler bilimsel bir bahçe yapıyorsunuz.Misafirlerinizle birlikte resminizi bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop. Güzel bahçenize kaç gündür uğramıyorsunuz ![]() istiyorum. Yarın yollarsam uygun olurmu? Sevgiler. PS: Sevgili Cemonun bana hediye ettiği osmanlı çilekleri epeyi yavru vermiş. Onlardan da ilave ediyimmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|