![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Cingöz Güler ![]() Jineop, elinize sağlık, şahane görünüyor her şey. Güler Hanım'ın yazdığı gibi o çiçekler bir ay sonra büyüyünce seyrine daha da doyum olmayacak. Seneye aynı konumlardan yine fotoğraflar çekip karşılaştırınca ağaçların gelişimine çok şaşıracaksınız. (Bende öyle olmuştu da ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın Jineop, Bahçenize ondan daha da çok azminize bayıldım. Tam hayalini kurduğum bir görüntü oluşturmuşsunuz, tebrikler. Lütfen benim yerime de sefasını sürün ) Aslında küçük bir havuz ve bir de kamelya olsa şöyle güzel kokulu bir sarmaşıkla (çok sıradan belki ama mor salkım ya da hanımeli veya yasemin olabilir) sanki daha da bir güzelleşmez mi? Keyfini sürmek açısından diyorum çay içerken bahçe de )) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Harikasınız Sayın jineop, tek kelimeyle harika...Bir tek yeni gözdemiz Selluka eksik. Onunda tohumları, eğer öldürmezde çiçek açtırabilirsem, benden ama ancak seneye.Benimki biraz yüzsüzlük olacak ama tek başına sürmezsiniz heralde bu güzelim bahçenin sefasını, ne biliim bir çay içmeye çat kapı gelsek ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|