![]() |
|
![]() |
#1052 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-07-2008
|
elinize sağlık kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Hımmmm...., olsun sen yine de yorulma. Hem iş hayatın yorucu hem de bahçe işlerin var. Biz gelirken börekti, çörekti getiririz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu bahçeye şöyle göz ucu ile bakmak nasip olmuştu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Bu resimler bu mevsime mi ait acaba? aramıza hoş geldiniz yeniden merhaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
|
Leptospermum scoparium çiçeklenmeye başladı. Şimdi tek tük çiçekleri. Dona basit koruma ile dayandı. -6 lara dayanıklı. . Küçük çalı formunda, yaprakları küçük ve yaprak dökmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
|
Alıntı:
![]() Yücel Abim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
ablacığım teşekkür ediyorum ama yukarıda yüklediğin çiçeklerin güzelliklerinden sonra senden birinciliği almak ne mümkün: Satı benim sırça yürekli ablam onu çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Ağaç Dostu
|
Canlarım sizleri seviyorum ikinizde benim gönlümde birincisiniz sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bir haftadir yoktum gelince bir baktim ki en güzel bahce sayfalarindan biri yeniden aramizda. Hosgeldin arkadasim hemen bes yildiz verdim sana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
|
Yokluğun belli oluyordu. Soluğunu duymak çok güzel.. Teşekkür ederim canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
|
Senin sevmediğin canlı olamaz. Kardeşin olmaktan, yüreğinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Dünya tatlısı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sen bir cicek sihirbazisin. Kiskanmiyorum desem yalan olur bu düzenli bahceyi... Benim bahce su anda deli kizin ceyizi gibi. Kistan sonra temizlemek bir ayimi alir herhalde. Vaktim oldukca resimlerine tekrar bakacagim. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelyavadisi
Sayın jineop; Çalışmalarını hayranlıkla takip ediyorum. Her şey çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
çay çiçeği
Bu da bizim çay çiçeğimiz. Helleborus 'a benzerlik gösteriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
|
Sevgili kamelyavadisi, ben de sizin çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyorum. Sizin işiniz zor hala bir sürü evde kamelya yok. Benim kamelyam sizin önerinizle yer değişip , budanınca keyfi yerine geldi. Üstelik yeni yeri eski yerine göre az korunaklı. Ama tomurcuk dolu üstü. Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili jineop merhaba, bu sayfayı ilk görünce biraz şaşırdım, kalp şeklini almış clematis fotoğrafı lir e aitti diyorum kendi kendime. Sonra yazışmalardan anladım ikinizinde aynı kişi olduğunuzu. Eviniz, bahçeniz çok güzel, çiçekleriniz ayrı güzel, elleriniz sihirli galiba sizin, dokunduğunuz bütün bitkilerden sağlık fışkırıyor. Evinizde sağlıkla, mutlulukla oturun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
|
Sevgili aheste , teşekkür ederim. Karlar geçtikten sonra asıl belli olacak son durum. Sonbaharda farklı düzenlemeler yapmıştın. Bitkilere birşey olmadıysa bu yeni düzenlemelerin kaya bahçesine vereceği havayı merakla bekliyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Senin güzel kalbine karlar bile kıyamamıştır ve bitkilerini ılık bir yorgan gibi sarıp sarmalamıştır eminim ![]() Bu bahçe yarışı çok keyifli sürüyor. Dikkat ettim de bütün güzel bahçelerin sahibi seni favori gösteriyor sevgili arkadaşım. Kalp güzelliği başka bir şey... Sevilmek bambaşka... Allah nazardan saklasın, özelden adresini bekliyorum, ptt kargo ile göndereceğim. Bir an önce sığla buhuru koruması altına alayım seni ![]() Kendine iyi bak sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
benim hocam çiçeklerin renklerin anası, hiç bu kadar güzel çiçeklerim olmadı ![]() bu işin sırrını yerinde ve ilmini jineop hocamdan almam lazım,artık kaç yıl gerekir bilmem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldin hemşommmm, güzelliklerinle sevginle hoşgeldin. O ağaç kabukları aklımı başımdan aldı yine. Allahtan heryer kar, yoksa ormanın yolunu tutardım yarın sabah. Ormancılar ağaçlara sarılmış sarmaşıkları kesmişler, yerler koca gövdeli sarmaşıklarla dolu, tam senlik burası. Atla gel çabukkkkk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın jineop; Sizin aynı zamanda lir olduğunuzu öğrenmek güzel oldu. Çeşitli sayfalarda fotoğraflarınız ve size övgülerden bahçenizi çok merak ediyordum. keşfetmiş olmaktan çok mutluyum. Daha tam anlamıyla gezemedim ama çok şeyden fikir kapacağımdan eminim. Artık takip edecek bir bahçe daha var. Benim ise ulaşmak için çok işim var çookk... Saygılar, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |