agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Kanatlılar (https://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/)
-   -   El yapımı kuluçka makinamdan bu senenin ilk civcivleri (https://www.agaclar.net/forum/kanatlilar/20061.htm)

smarty17 11-08-2011 09:04

Kuluçka makinesi fiyatları ne kadar ?

idcevi 11-08-2011 20:22

Görebildiğim kadarıyla birkaç yüz lira ile birkaç bin lira arasında değişiyor. Nasıl bir şey istediğinize göre değişiyor yani...

feelings 12-08-2011 00:06

arnavut bey linkleri bekliyorum zahmet olmazsa atabilirmisiniz

feelings 12-08-2011 00:21

ramazan hocam yumurtada son fiyat nedir şimdik yumurtalarım yola cıktı arkadaş gönderiyor sizde bi güzellik yapın minnettar kalırım size

smarty17 12-08-2011 00:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi idcevi (Mesaj 846265)
Görebildiğim kadarıyla birkaç yüz lira ile birkaç bin lira arasında değişiyor. Nasıl bir şey istediğinize göre değişiyor yani...

Ben yumurta için değil çimlendirme için kullanacağım.Sadece 1 çay tepsisi alması yeterli

feelings 12-08-2011 04:26

kardeş sen o zaman bi saklama kapı al içini strafor döşe ucuz bi termosatat ucuz bi nem ölçer hatta kendinde yapabilirisin eğer kararlıysan mail adresim selvetucuncu@hotmail.com daha net ordan yardımcı olabilirim resimli olarak

smarty17 12-08-2011 13:15

feelings kardeşim seni msnden ekledim adresim nickimle benzer

encarte 16-10-2011 03:49

sayın Arnavut;
verdiğiniz emek ve çalışmalarınızın karşılığını aldığınızı düşünüyorum. Bende yakında hobi amaçlı kendi kuluçka makinamı yapıp üretim denemelerine başlıyacağım. Bu konularda bilgi ve birikiminizin benden fazlaca (çok çok) olduğunu düşündüğüm için bir çok konunuzun takipçiyim. Ayrıca aynı aynı şehirde bulunmamız sohbet ortamında bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

Arnavut 11-01-2012 00:09

Selamlar forum ahalisi,
Çook uzun bir aradan sonra foruma tekrar yazıyorum ve kendi açmış olduğum konuyu hortlatayım dedim :) Özel mesaj ile çok sayıda arkadaşımız kuluçka makinası ve kuluçkacılık ile ilgili sorular yöneltiyor.Foruma giremediğim için haliyle bu özel mesajlarıda cevaplayamamıştım, Mesaj yollayan arkadaşlarım kusura bakmasın lütfen. Merak edenler için buradan müjdeli bir haber vereyim öyleyse; Elimden geldiğince, Dilim döndüğünce " A'dan Z'ye el yapımı kuluçka makinası yapımı ve kuluçkacılık " hakkında bir makaleyi kısa zaman içinde hazırlayıp sunmayı düşünüyorum. İlgililerine duyurulur..

Saygılar.

idcevi 02-02-2012 02:26

Şahsım adına mutlu olurum sayın Arnavut, bekliyorum.

cem sanyeli 07-02-2012 15:11

metafiz arkadaşım hint bülbülleri çeşitleri 150 kadardır bunların hepsine piyasada hin bülbülü denir ama esas isimleri ispinozdur ama bunlarında ayrı ayrı isimleri vardır sizinki hangisi görmeden ismini söyleyemem ancak bengay ispinozo bülbülü.. bakıcı anaçtir .. hangi türün yumurtasını altına koyarsanız ona bakar çıkartır, beslerde, size tavsiyem o ispinozunuzun yumurtasını bir bengay anaçın altına koyarak çıkartmanızdır yavruları o onlarada bakar... her kümesi olanda bu bengay türünden çift çift bulunmalıdır..

cem sanyeli 07-02-2012 15:21

Yaptığınız hizmeten dolayı arnavut kardeşim tebrik ederim bende boşnağım sizden makalenizi hassasiyetle bekliyorum...

cem sanyeli 07-02-2012 17:42

arkadaşlar istanbulda olup elinde el yapımı kuluçka makinası olan vede verim alan arkadaşlarımız varmıdır varsa bunu yerinde kuluçka makinası yapmak isteyen arkadaşlara numune olarak gösterebilirlermi bu makineleri yerinde görerek üretmek çoğaltmak çok basit olur plan çizerek fotoraflayarak yapımı zordur.. bu konuda cevaplarınızı bekliyorum bende bu makinaları görüp yapmak istiyorum malzeme temin konusu basittir... istanbul karaköyden elektronikçiler çarşısından temini basittir...

bilgikurdu 22-03-2012 15:25

selamlar hobi olarak kuluçka işine başlamayı düşünüyorum. performans ve fiyat bakımından uygun makina tavsiye bekliyorum. teşekkürler.
Ayrıca sayın Arnavut u ben de merakla bekliyorum...

Berkay ÜREDİ 28-06-2015 22:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serhat_Önder (Mesaj 615484)
nasıl yapıyorsunuz bu el yapımı kulucka makinasını ... cok özeniyorum ama tam bilgiye sahip degilim

bende çok istiyorum hevesim var ama işte yapamıyorum

bezginkuh 06-02-2016 16:13

Geçen sene kendi küçük imkanlarımla otuz yumurtalık bir kuluçka makinesi yaptım ama sanırım başaramadım. Bu sene biraz daha geliştirip yeniden deneyeceğim.

Rojda Yertüm 28-10-2016 15:12

Civcivimin nesi var ?

5 Eklenti(ler)
Yaklaşık 3 saat önce yumurtadan benim yardımımla çıkan civcivimin ilk yumurtadan çıktığı anda göbeğinden kan geldi ve halsiz . Daha boynunu dik tutamıyor . Diğer civcivlerimde böyle olmamıştı. Ne yapabilirim ? Yardımcı olun lütfen :(

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025