![]() |
beyazlardanda var yatıyolar ama çok nadir..4 tl bunlar yavruların fiyatı..büyüklerin anaçların fiyatı nerdeyse 6.5-7 arası ..yavru istiyorsan yavru büyük istiyorsan büyük alırız ..ama nezaman gitcekleri belli deil
|
yavru istiyorum ıkı kahverengi iki beyaz nereye geliyorlar sakarya da biliyor musun
|
tam bilmiyorum
|
enes kardeşim tavuklarının fotolarınıda atarmısın?
|
Onları çekince tavuk yetiştiriciliği sayfasına atarım tamam burda yasak çünkü hindi sayfası ya ;) Sende çekip at tavuklarını,ördeklerini de ördek yetiştiriciliği başlığına at merak ediyorum benim ördekler var orda :p
|
tömürcek nasılsın tavuklarının resimlerini atmışın bende tavuk ve ördeklerin resimlerini yarın atacağım sende suan toplam kaçtane tavuk ve ördek var ?
aynı zamanda hindiler nasıl |
kardeşim hayvanlarımın sayılarını tavuk sayfasına yazdım ama gene yazayım 20 tavuk 40 civciv piliç karışık 21 ördek 8 hindi var sende toplam kaç tane ;) hindilerin son hasta olan bugun hiç iyi değildi ölcek gibiydi ölmedi bakalım yarın nası olacak ötekiler iyi masallah ;)
|
bendede 30 tane tavuk horoz..yeni civcivler çıkcak
7 ördek 4 hindi.. |
Maşallah maşallah kardeşim allah daha çok versin tüyleri kadar hayrını gör :D tavuklar ne marka ne cins yani köy tavuğu mu tepeli sakallı falan var mı :D
|
sakallı var köy var denizli var varda var kardeşim seninkilerede maşşallah hepsinin hayrını görürsün inşallah hindide inşallah ölmez hadi iyi akşamlar ben yatıyorum yarın sabah görüşürüz kaçta girebilirsin?
|
benim tavuğumda gurka yattı inşallah çıkaracak bakalım..
|
Benim belli olmaz kardeş iş güç nezaman biterse girerim :D inşallah çıkar kardeşim yavruların senden ricam sakallıları ve denizlileri yakın çekim yapar mısın onlara ayrı ilgi duyuyorum da :D kaç sn ötüyo denizlin ;)
|
denizli horozumu küçükten çok yakın bir arkadaşım istedi ona verdim .. çekerim onları yakından hadi iyi akşamlar....
|
enes kardeşim resimleri tavuk ve ördek sayfasına attım bakarsın istersen yorumda yaparsın..:)
|
Kardeşim hayvancıklarını pek beğendim hele ördeklerinin maşallahı var ;) Şu bıldırcınlarını da bıldırcın sayfasında görürüm inşallah bikaç boy fotoğraf :D Bıldırcın kafesini de dıştan çekersen benim için fikir olur :D
|
tamamdır kardeşim koyuyorum şimdi
|
karrdeşim koydum bakabilirsin..
|
gördünmü kardeşim nasılllar..
|
Kardeşim hayvanların da kümeslerin de çok güzel hersey profesyonelce :D
|
Bıldırcın sayfasında sordum ama görmedin galiba bu kümesleri sen mi yapıyosun çok beğendim ;)
|
evet ben yapıyorum kardeşim.. beğendiysen saol çok..
|
hindin nasıl düzeldimi.._?
|
Valla kardeşim eline emeğine sağlık kümesler çok güzel demek kümesleri de sen yapıyosun benimkileri de ben yapıyorum :D Ya düne göre iyi ama durumu gene de hasta zarzor gezip yem yiyor sarımsakla acı biber ayakta tutuyor heralde
|
inşallah toparlar hindin
|
Toparlar inşallah dediğin gibi elimden geleni yapıyorum iyileşmesi için
|
sülündemi beslemeye meraklısın?
|
enes kardeşim sülün beslersen benden sana bir tavsiye olsun bunlar..
Taban kum veya toprak olacak Mümkün olduğunca geniş olacak Direk tepeden güneş almayacak Tünekler orta kısımlarda kuyruklar a zarar vermeyece k bir pozisyonda olacak |
Bende heves olmayan şey yok ki :D Güya dayım sülün getircekti hala getircek bekliyorum bakalım nezamana kadar beklicem :D
|
bende öyleyim herşeye heves ediyorum...
|
Heves kaldı kursağımda dayımdan ne haber var ne birşey getircem dedi dediğiyle kaldı :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025