![]() |
Valla kardeşim tavsiyeler bukadar sanırım aklıma gelen olursa yazarım ben :D Sen kuyruklarını yoldun mu hindilerin ;)
|
tamam senden haber bekliyorum daha azıcık çıktı büyüsünler yolacağım iyi akşamlar sende başka hangi hayvanlar var ?
|
Merak etme ben herkesin faydalanması için deneyimlerimi yazıyorum buraya :D Bende hos hos ördek(amerikan ördeği), pekin ördeği, tavuk,hindi.denizli horozu+tavuğu,bir adet kedi,bir adet muhabbet kuşu,iki adet japon balığı okadar :D sende hangi hayvanlar mevcut? Haa ineklerimizde var ama şahsıma ait olmadıkları için yazmadım onlar evin ortak malı :D;)
|
bendede bıldırcın,köy horozu,tavuğu pekin ördeği ,3 tane köpek,hindi,
|
Aaaa sende bıldırcın mı var kac tane senden temin edebilme şansım var mı peki?
|
5 tane var ama yumurtası mevcut herzaman bizim burda tanıdık var ayarlarım
|
Ya aylardır arıyorum yok yok yok. Fiyatı nedir bıldırcının tanesinin yumurta fiyatı nedir?
|
|
Kardeşim ayır hemen onu kafasını öyle gördükçe gagalarlar kafasına gres yağı sür güzelce çabucak et toplar o tekrar korkma ;) Ya bıldırcın fiyatı da çok uygun geldi bana ben burda buldum biyerde 10 tl hemde kafa göz patlamış hepsi hasta bide utanmadan 10 tl ye satıyordu adam.
|
ötekinler gagalamıyo gres yağı kaç gün süreyim
|
E kim gagalıyo dişi yaptı demişsin sende büyük anaç hindi var mı ben sadece 4 tane yavrun var zannediyodum.
Gres yağını sür bak kafasına ertesi gün yağı emmişse yara tekrar sür emmemişse kalsın biraz yara toplansın bırakırsın sürmeyi hayvan yaralanmalarında bildiğim en iyi ilaç çok ta faydalı :D |
tamam bak ben sana nediyorum benim 2 tane büyük 2 tane bonlardan biraz küçük vardıya aynı yerdeydi büyüklerin dişi olanı küçüğün kafasını yolmuş yolanı ayırdım 3 aynı yerde duruyolar gres yağını sürdükten sonra ayırayımmı onu
|
???
|
Kardeşim bırak öbüleri aynı yerde dursun sen bu kafası yoluk olanı ayır ama ara ara onlarla beraber sal dışarı unuturlar iyileşinc aynı yere alırsın gene
|
tamamdır kardeşim senin hindiler napıyo hava nasıl orda
|
resimlerini koysana küçük olanla beraber
|
Gardaşlık sana söz vermiştim yüklüyorum ufak hindinin resmini :D yanındakı de kardeşi hiç ayrılmazlar başka kimsesi yok zaten ne ana vaaarr ne baba :D:D
Eklenti 328253 Eklenti 328254 Eklenti 328255 Eklenti 328256 Eklenti 328257 |
buda iyimiş maşallah benim hindinin kafasıda düzeliyo yavaş yavaş..
|
valla maşşallah iyimiş kardeşim ötekinler nasıl otlatmaya götürüyormusun ha bu sırada abenimkinlerin kafaları yolunuyo resimlerini koyacağım sende koy büyüklerin varsa ..
|
Kardeşim resimler mükemmel çimen dersen o biçim bu hindiler büyümesinde napsın maşşallahları var hepsinin :D yukardaki resimde tünekte oturanların sağdaki erkek soldaki dişi bence :D benim hindilerin yeni resmi yok biri çok hasta her sabah 5 6 biber yediriyorum bakalım 3 gündür böyle düzelsin çekerim ozaman ;)
|
geçmiş olsun kardeşim aynı zamanda saolasın noldu hindiye?
|
Ya bişey de olduğu yok hindinin huyu işte canı sıkıldıkça hasta oluyolar düzelir inşallah bi haftaya, acı biberle sarımsağa devam ;) biri hastaydı acı biber vere vere düzeldi öteki kırıtıyo şimdi normal şeyler yani :D:p
|
hımm iyi bakalım öteki hayvanlar nasıl?
|
iyiler hepsi yiyip içip yatıyolar :D bıldırcınlar ne alemde kardeşim küçük kafeste mi bakıyorsun, bir de bende çok istiyorum dediğin fiyatta cazip geldi ama nası alcam senden onu bilmiyorum ?
|
kardeşim iyiler bıldırcanlar bayağı büyük bir kafeste besliyorum ben yolun düşerse burda yer tarif ederim gelir alırsın
|
**** benim arkadaşlarımın yeğenleri gidiyor sakaryaya babası ile birlikte gitcekleri zaman sölerim sana adres verirsin ben burdan öderim parasını sen onlara verirsin sadece işler o duruma gelsin..
|
bakarız sonrasına inekleriniz kaç tane var.?
|
Valla öyle iyi olur ki kardeşim minnettar kalırım :D inek iki tane bi tane düve var yaşına gircek biri yeni doğurdu biri de 20 güne doğurcak 5 olcak allah nasip ederse :p
|
maşallah maşallah öyle yeğenler giderse gönderirim kaçtane istiyorsan..
|
3.5 tl dimi tanesi 4 tane almak isterim yerim müsait yakında gelirler mi ;) beyazlardan var mı kuluçkaya yatıyolar mı bazıları yatıyo diyolar. neyle besliyosun hazır yem mi
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025