agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)

Beğeni Düzeni120Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-01-2013, 17:56   #1
Ağaç Dostu

banusemiha's Avatar

Giriş Tarihi: 03-12-2011
Teşekkürler.. Saldığım zaman seyretmeye doyamıyorum.. Yarın yeni videolarını paylaşacağım..

banusemiha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2013, 21:09   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-08-2012
brahmalarınız çok güzel..onları yetiştirmek daha da güzel olsa gerek

ben de hayvanları özellikle kümes hayvanlarını çok seviyorum..istanbul da ve kirada olduğum için maalesef yetiştirme şansım yok ama tayinim çıkar da memlekete gidersem her çeşitten yetiştirmek istiyorum..

brahmalar gerçekten çok gösterişli..bi akrabamda var o da benim gibi tavuk hastası o satışta yapıyor çokda iyi kazandığını söylüyor..ama geçende dolandırılmış.bulgaristan da biriyle tanışmış söylediğine göre brahma yetiştiriciliğinde dünyada 2. olmuş..2000 euroya 30-35 tane falan alacakmış ama parayı verdiği tır şöförü paraları yemiş ama ne olursa olsun bu sevdadan vazgeçmez herhalde

ladikli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-02-2013, 10:44   #3
Ağaç Dostu

banusemiha's Avatar

Giriş Tarihi: 03-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ladikli Mesajı Göster
brahmalarınız çok güzel..onları yetiştirmek daha da güzel olsa gerek

ben de hayvanları özellikle kümes hayvanlarını çok seviyorum..istanbul da ve kirada olduğum için maalesef yetiştirme şansım yok ama tayinim çıkar da memlekete gidersem her çeşitten yetiştirmek istiyorum..

brahmalar gerçekten çok gösterişli..bi akrabamda var o da benim gibi tavuk hastası o satışta yapıyor çokda iyi kazandığını söylüyor..ama geçende dolandırılmış.bulgaristan da biriyle tanışmış söylediğine göre brahma yetiştiriciliğinde dünyada 2. olmuş..2000 euroya 30-35 tane falan alacakmış ama parayı verdiği tır şöförü paraları yemiş ama ne olursa olsun bu sevdadan vazgeçmez herhalde
Samsun.. Süper bence inşallah hayırlısıyla tayininiz çıkar..Samsun lu arkadaşım var her yaz tatilde samsuna gider resimleri videoları ben de izlemiştim.. Çok güzel bir şehir..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Eğer tayininiz çıkar da Samsun a giderseniz o anda elimde olursa 1 tavuk 1 horoz civciv tayin hediyesi benden..

Tabii isterseniz..

ladikli beğendi.
banusemiha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-02-2013, 12:34   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-08-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi banusemiha Mesajı Göster
Samsun.. Süper bence inşallah hayırlısıyla tayininiz çıkar..Samsun lu arkadaşım var her yaz tatilde samsuna gider resimleri videoları ben de izlemiştim.. Çok güzel bir şehir..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Eğer tayininiz çıkar da Samsun a giderseniz o anda elimde olursa 1 tavuk 1 horoz civciv tayin hediyesi benden..

Tabii isterseniz..
çok teşekkür ederim...
seneye dilekçe vereceğim bakalım hayırlısı...çıkarsa civcivlerimi de alır giderim artık

ladikli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025