![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2010
|
Bir sorum olacak ben 2 ay önce 3 tane kaz aldım ama hangisi erkek oldugunu bilmiyorum tecrübeli arkadaşlarımız yardım ederlerse sevinirim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-11-2010
|
Sn Kiraz Sitede benden cok daha tecrubeli ve bilgili dostlarimiz var. Ben elimden geldigince sizlere sunlari tavsiye edebilirim. 1-Kac aylik oldugu size kalmis ama bence yetiskin almanizda fayda var. Aksi takdirde kucuklerin dusmani daha cok olur ve ayrica buyuturken hastalanip olebilirler. 2- Ruzgar tum kanatlilar icin sorun teskil eder o sebeple kumesin ya da kafesinin acik tarafi kuvvetli ruzgarlarin geldigi yone bakmamali 3-Bir ordek icin geceyi rahatca uyuyarak gecirebilecegi kucuk bir alan yeterli (1 metrekare hayli hayli yeter bana gore) 3-Kumesin malzemesi sizin imkanklariniza,butcenize ve zevkinize bagli bir durum. Ama kumesi yaptiktan sonra icine tilki ve kopegin giremeyecek sekilde saglam olmasi gerekiyor. 4-Koku kesinlikle yapar . Kokuyu onlemek icin altligini kontrol edip duruma gore kisa araliklarla (birkac gunde bir) degistirmeniz gerekiyor. Altlik olarak saman ya da kaba talas kullanabilirsiniz. 5-Asi konusunda birsey diyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|