Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mutlu Kutlu
En iyisi senle uğraşamam başının çaresine bak demek olmalı pekin ördeği beslerken.
|
Bu şekilde mutlu olursa bana da uygun, aksi halde vakit ayıramayıp ihmal edersem vicdan azabı duyarım. Bahçe 70 m2 kadar, salyangozu ve böceği bol, bunun dışında ek yemek ister mi?
A
lectoris:
"Kopek, tilki, sansar ve gelinciklere karsi dikkatli olmalisiniz bu sebeple oncelikle misafirinize kucukte olsa kapali ve korunakli (hem dusmanlarina hem de soguk ruzgarlara) bir kumes yapmaniz gerekir. "
Komşumla görüştüm, rahatsız olmayacağını söyledi, arada onun da salyangozlarına salarsak belki iyi olacak. Tek problem bizden habersiz kaçıp, bahçesine zarar vermesi ve pisletmesi. Çok kararlı olup, aralık bulmaya uğraşmazsa aradaki parmaklıklara kafes gerebilirim.
Kaç aylık almalıyım? Dişi mi olsun?
Bahçem kuzeye bakıyor ama etrafı korunaklı, yine de rüzgara karşı çok hassassa, komşumla aramızdaki yere yuvasını koyabilirim. Bir ördek için minimum şartlarda kümes nasıl olmalı? Ne malzeme kullanılmalı? Kümes temizliği gerekir mi? Koku yapar mı (komşuma çok yakın)? Ne sıklıkla temizlenir?
Aşı gerektiğini duydum, gerekir mi? Çocuklar için zarar verici olabilir mi?
Sorum çok olacak ama daha önce hiç ilgim olmadı, hiç de bilgim yok.