![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
hindiler
Sayın hindi dostları. Siyah yerli hindilerden bendede var. Her sene iki hindi kuluçkaya yatırıyorum yirmi yirmibeş arası yavru alıyorum.yavrular yumurtadan çıktıkları gün ikişer adet tane kara biber yutturuyorum hiç zayiat olmuyor. yem olarakta besi pilç yemi veriyorum hiç sorun yaşamadım . karabiberi yaşlı biri tavsiye etmişti. Şuanda yeni yumurtlamaya başladılar. birde kuluçkaya ayrı yerlere yatırın diğerinin yumurtasına zarar veriyorlar. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-12-2009
|
Alıntı:
Sizinde hindilerinizin görünümü gerçekten çok güzel, Sayın A.Şahin'e bulunduğum temenniler sizin içinde geçerli tüyleri kadar hayrını görün hayvanlarınızın.Paylaştığınız bilgiler içinde teşekkür ediyorum, Yavrulara karabiber yutturma konusu çok ilginç geldi doğrusu ve yeni duydum.Fakat sadece yumurtadan yeni çıktıklarında bir sefere mahsus iki adet öğütülmemiş karabiber mi veriyorsunuz? Yoksa arada tekrarlıyormusunuz? En kısa sürede deneyip, Sonuçlarını yine buradan paylaşırız inşallah. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Alıntı:
sizin hindilerde çok guzel. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür..misali olacak ama r benim siyah hindilerden daha buyuk sizinkiler... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Sayın mutlumutlu.teşekkür ederim .tane yemle besliyorumbide bol miktarda yeşil ot veriyorum .fenni olarak hiç bir çeşit gıda vermiyorum.kesilmiş temizlenmiş olarak.[ on kilo kemikli et.]geliyorlar Düzenleyen kasap.94 : 05-04-2010 saat 16:51 Neden: eksik |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|