agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Kanatlılar
(https)

Beğeni Düzeni198Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-03-2010, 00:29   #1
Ağaç Dostu

kasap.94's Avatar

Giriş Tarihi: 21-09-2008
Galeri: 6
hindiler

Sayın hindi dostları. Siyah yerli hindilerden bendede var. Her sene iki hindi kuluçkaya yatırıyorum yirmi yirmibeş arası yavru alıyorum.yavrular yumurtadan çıktıkları gün ikişer adet tane kara biber yutturuyorum hiç zayiat olmuyor. yem olarakta besi pilç yemi veriyorum hiç sorun yaşamadım . karabiberi yaşlı biri tavsiye etmişti. Şuanda yeni yumurtlamaya başladılar. birde kuluçkaya ayrı yerlere yatırın diğerinin yumurtasına zarar veriyorlar.

Eklenen Resimler

Maviş beğendi.
kasap.94 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-03-2010, 01:35   #2
Ağaç Dostu

Arnavut's Avatar

Giriş Tarihi: 13-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kasap.94 Mesajı Göster
Sayın hindi dostları. Siyah yerli hindilerden bendede var. Her sene iki hindi kuluçkaya yatırıyorum yirmi yirmibeş arası yavru alıyorum.yavrular yumurtadan çıktıkları gün ikişer adet tane kara biber yutturuyorum hiç zayiat olmuyor. yem olarakta besi pilç yemi veriyorum hiç sorun yaşamadım . karabiberi yaşlı biri tavsiye etmişti. Şuanda yeni yumurtlamaya başladılar. birde kuluçkaya ayrı yerlere yatırın diğerinin yumurtasına zarar veriyorlar.
Sayın Kasap.94;

Sizinde hindilerinizin görünümü gerçekten çok güzel, Sayın A.Şahin'e bulunduğum temenniler sizin içinde geçerli tüyleri kadar hayrını görün hayvanlarınızın.Paylaştığınız bilgiler içinde teşekkür ediyorum, Yavrulara karabiber yutturma konusu çok ilginç geldi doğrusu ve yeni duydum.Fakat sadece yumurtadan yeni çıktıklarında bir sefere mahsus iki adet öğütülmemiş karabiber mi veriyorsunuz? Yoksa arada tekrarlıyormusunuz? En kısa sürede deneyip, Sonuçlarını yine buradan paylaşırız inşallah.

Saygılar.

Arnavut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2010, 14:01   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-04-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kasap.94 Mesajı Göster
syn Kasap.94
sizin hindilerde çok guzel.
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür..misali olacak ama r benim siyah hindilerden daha buyuk sizinkiler...

mutlumutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-04-2010, 16:51   #4
Ağaç Dostu

kasap.94's Avatar

Giriş Tarihi: 21-09-2008
Galeri: 6
Teşekkür

Sayın mutlumutlu.teşekkür ederim .tane yemle besliyorumbide bol miktarda yeşil ot veriyorum .fenni olarak hiç bir çeşit gıda vermiyorum.kesilmiş temizlenmiş olarak.[ on kilo kemikli et.]geliyorlar

Düzenleyen kasap.94 : 05-04-2010 saat 16:51 Neden: eksik
kasap.94 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026