![]() |
Alıntı:
Şimdilik öyle kalsın, üzerine biraz toprak ilâve edin. Yerinden oynatmak riskli olur. |
2 Eklenti(ler)
Bu yıl'ın üçüncü şov'u.
İkincisini elimizde olmayan nedenlerden dolayı fotoğraflayamamıştık. Ana Kraliçe beş. Prenses üç çiçek... |
Alıntı:
Mükemmel çiçeklenmiş sn Zafer İnandıklı; emeklerinize sağlık. |
Mükemmel görüntüler. Bir de çiçekleri biraz daha üzerlerinde kalsa. Bazı insanların bakımlarından veya sevgilerinden sanırım çiçekleri çok güzel olur. Aynı çiçeği başkası alsa veya dikse ne kadar yaparsa yapsın öldürür. İyi bir gelişim göstermez. Güler hanım atlasta siz de gördüğüm kadarı ile bir gecelik gelinde ekol haline gelmiş durumdasınız. Türkiye'nin her tarafına nerede ise çiçekler yayılmaya başlamış durumda. Eskişehir toplantısında Güler hanımın getirdiği atlas çelikleri filizlendiler. Yeni bir paylaşım yaparsanız ben de yetiştirmek isterim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın Fatitoo, bitkinizin son durumu nedir? Tomurcuk büyüyor mu? |
Alıntı:
|
7-8 adet tomurcuk oluşumunu -evde olamadığımdan dolayı- sulama düzensizliğinden kaybettim. Yaz başında komşuma emanet ettiğim bir çok bitkim fazla sulamadan çürüdüğü için susuz kalmasını yeğledim. Maalesef çiçek göremiyorum bu sene İncii hanım... :( Sağlık olsun en azından bitkim sağlam.
|
Üzüldüm ama saglik olsun sakdag, bu bitkinin okadar güzel yaprak sekli varki cicegini görmesem bile hayranlikla izliyorum onu :). Diyer bitkiler gibi nazlida deyil seneye insallah nasip kismet diyelim.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benim gelin de seninki gibi uzadı gitti. Çiçeğinide açtı, ama duvara yaslamadan durmuyor devriliyordu. Çiçek geçtikten sonra saksıdan 10 cm yukarısından kestim. Kestiğim parçayı ayrı saksıya diktim. Dün ne göreyim tomurcukkk. Çok şaşırdım, kök yapamamıştır ama tomurcuk gayet sağlıklı. Bakalım açtığını görecekmiyim. Diğer saksıdaki ana gövde de gözler oluşmaya başlamış. Yakında yeni sürgün cıkartacak anlaşılan. |
Benimki nedense çiçek yarine habire yaprak çıkarıyor bakalım bu gelin naz yapmayı bırakıpta ne zaman çiçek açacak
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Zafer abiciğim,
Tek gecelik gelinim yeni uzantı verdi hala kokopeat te ama. Toprağını değiştirmek istiyorum baharı bekleyeceğim sanırım. bu arada dışarıda soğuğa dayanabilir mi? Şanlıurfa'da sıcaklık bugünlerde; gündüz 18 derece, gece ise 10derece civarı.İleride tabi daha da soğuyacak, ayrıca bizin lojmanın olduğu bölge çok rüzgarlı. ne yapmalıyım? |
Benim
gelinim 9. doğum günü toplantısından getirdiğim saksı ve toprağıyla, aydınlık ama güneş almayan bir yerde evin içinde duruyor, saksıda üç kök vardı bugün bir tanesini ayırmak istiyorum. Güneş alan bir yerde tutacağım, aradaki gelişim farkı nasıl olur bilmiyorum, hem bunu öğrenmek, hemde bir tane yedeklemek adına yapacağım bu işlemi. tekrar tekrar teşekkür ediyorum sevgili Zafer abi:) çiçekten daha çok mutlu edemez beni hiçbir hediye. |
Akdeniz bölgesinde yaşamayanlar, bu bitkiyi kış'ın kapalı mekâna alsınlar...
|
2 Eklenti(ler)
Saat: 13.38
Ekim ayının serinliği onları da şaşırttı... |
Ben de inşallah bir gün bu güzelliği görürüm.
|
Bendeee:)
|
Alıntı:
|
Sevgili loveforlife;
ısıtılmayan aydınlık ortam kış'ı geçirmeleri için uygundur. Endişe etme, bozulan olursa ben tazmin ederim. Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Muda, Kış aylarında güneş görmesi şart değil.
Isıtılmamış aydınlık ortamda bulunması dinlenmesi için gerekli. Isıtılmış ortam dinlenmesini engelleyecek, düzensiz büyümeye sevk edecektir... |
2 Eklenti(ler)
Ana Kraliçe ve Prensesler için kışlık saray inşaa ettik.
|
1 Eklenti(ler)
Benim gelin coştu:)
|
maşallah
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın bıcırık.
Uzun süredir İstanbul dışında olduğum için cevabım gecikti özür dilerim. İlk defa bu yaz çicek verdi. Maalesef pembe değil beyazmış. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025