![]() |
Alıntı:
|
Sn Zafer İnandıklı
Gün aşırı gelişmelerini merakla bekliyoruz. ;) Canlı yayın yapacakmıyız? Selamlar |
yasasiiiinn 3. celikte de bir kipirti vaarr :)
|
1 Eklenti(ler)
Zafer bey; sizin kız benim balkonda da gelin oluyor galiba :)
Tekrar teşekkürler.... |
3 Eklenti(ler)
Ana Kraliçe ve Prenseslerin ilerleme durumu.
|
1 Eklenti(ler)
Bu yıl ana Kraliçeyi özgür bıraktım.
İstediği kadar gök yüzüne yükselsin... Kış'a onu korumak için polikarbon'dan bir kule yapmam gerekecek. |
celiklerin 3.sü de filizleniyor, 4.cü yü gelip gidip kontrol ediyordum fakat bir kipirti yoktu, sabah birde ne göreyim dibinden sürgün vermis cok mutlu oldum, zayii olmadilar hepsi tuttu :)
|
1 Eklenti(ler)
Ben daha vakit var diyordum ama.
Ana Kraliçe bu gece süpriz yaptı. Kokusunu almasaydım çiçeğin açtığını göremeyecektim. |
4 Eklenti(ler)
Bu gece 8 çiçeğin kokusu bütün bahçeyi doldurdu.
Ana Kraliçe. Prenses. 1 Prenses. 2 Ana ve kızları. |
Gercekten cok guzel ellerinize saglik Zafer bey yakindan daha da guzel olduguna eminim.
|
Alıntı:
|
2 No'lu Prenses'de bir tomurcuk var. 3 gün içinde o da açabilir.
|
1 Eklenti(ler)
2013 ün ilk şov'u bu gece sona eriyor.
Yaz boyunca kısa aralıklarla tekrar buluşmak üzere... |
1 Eklenti(ler)
Yaşam belirtileri:)
|
Sağ üstteki muhtemelen çiçek tomurcuğu. Kesin sonuç bir hafta sonra belli olur.
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...0-img_0356.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-img_2124.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...1-img_2128.jpg |
Offf of bu ne güzelliktir sevgili Zafer İnandıklı. Gözlerimiz bayram etti. Ellerinize sağlık.
Benimki geçen sene bir tane çiçek verdi diye delirecektim, şimdi sizin bu güzeli görünce nutkum tutuldu. Kocaman bir maşallah. |
|
Aman Allahim ne kadar harika bir görüntü, acaba bir gün bizimkilerde bu hali alirmi...
|
2 Eklenti(ler)
Zafer Bey,
Çiçeğimi sizce içeri mi alayım dışarda mı kalmalı? Sıcağa dayanıklılığı nedir.? Malum Urfa da hava 40 dereceyi geçiyor... |
Zafer Abi, çiçeğim geçen yıl bir metre boyunda bir ok çıkarıp, daha sonra bu ok etrafında düzgünce yapraklandı ve desteğe ihtiyacı olmadan dik durabiliyor. Bu kış 2. oku çıkardı, onun da 1 metre civarında olacağını sanıyordum ama uzadı uzadı, 2,5 metre oldu, oldukça kalın, dirençli bir dal oldu ancak çok yüksek olduğu için en az kendi boyunda destek gerekiyor, şu duvara dayalı duruyor ama durumundan memnun değilim. Bu oku, bir metre civarindan kessem, yapraklanma yapar mı? Ve bitkiden ayıracağım diğer kısımı köklendire bilir miyim? Bu konudaki tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
|
3 Eklenti(ler)
İlk çiçeği dün akşam açtı. Tarifsiz bir güzelliği ve kokusu var. Devamı da yolda gibi :))
|
3 Eklenti(ler)
Biri bana bu oluşum çiçek tomurcuğu desin lütfen:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Muhtesem ötesi, harika görünüyorlar...
|
3 Eklenti(ler)
Zafer abi bence bu çiçek gibi ya... Bir de ben bunu saksı ve toprak bulamadığım için küçük bir peynir kutusuna ve cocopeat e dikmiştim. Şimdi büyük saksıya aktarsam nasıl olur. cocopeat dağılır ama aktarırken zaten toz gibi birşey... Napsam ki?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025