![]() |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Benim Kısmet'imin durumu bu: En son fotoğrafladığımda böyleydik :) Eklenti 618504 Bu gün böyleyiz ;) Eklenti 618505 |
Maşallah pek güzel büyüyor, ellerinize sağlık ;)
|
Teşekkür ederim sevgili A_NOMAD
|
3 Eklenti(ler)
Çok şükür bu sene de kavuştuk, keşke muhteşem kokusunu da paylaşmak mümkün olsaydı... ;)
Eklenti 619050 Eklenti 619051 Eklenti 619052 |
2 Eklenti(ler)
|
çok mutluyum artık benimde bir gelin çiçeğim var ve SN SAKDAĞ umarım benim çiçeklerimde sizinki gibi muhteşem olurlar.:cool::cool:
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zafer İnandıklı Abim'in de görebilmesi için (kendisinin balkon sayfası gezme alışkanlığı pek olmadığından :D) balkon sayfamda paylaşmış olmama rağmen gelinimin bu geceki çiçeğini buraya da eklemek istedim ;)
Eklenti 623853 |
1 Eklenti(ler)
Çok heyecanlıyım! Kısmetse bu gece dört gelin birden çıkacak evimizden ;)
Eklenti 624832 Şiddetli fırtınaya denk gelmeleri iyi olmadı, etekleri pek uçuşacak ama olsun kalbim küt küt, gece olsa da düğün başlasa bir an evvel ;) ;) |
İki veya üç gelin olur da biri sanki yarına kalır gibi görünüyor.
Sen nöbet sıranı savıyorsun yakında ben nöbete gireceğim. Bol bol koklamayı unutma. |
Masallah canim
|
1 Eklenti(ler)
Gece çekimine bir de kuvvetli rüzgar eklenince doğru-düzgün bir poz yakalamak çok zor oluyor ama maşallah kızımın güzelliği gölgelenemiyor, bu arada mis kokusundan bahsetmeme gerek yoktur sanırım ;) ;)
Eklenti 624912 Çok şükür tahmin ettiğim gibi hepsi birden açtı, dört gelinli düğünümüz muhteşem! ;) |
1 Eklenti(ler)
Yorumsuz.
|
Masallah.,Masallah muhtesemmis
|
GözünüzAydin :) kokusunu tarif edebilirmisiniz?
|
Alıntı:
|
A_NOMAD ÇOK KISKANDIM...
Maşallah diyeyim çok güzel |
Alıntı:
Vallahi ben de sevgili Zafer İnandıklı'nın fotoğraf kalitesini çok kıskandım :D :D |
2 Eklenti(ler)
Prenses=1. İki yönden görüntü.
|
1 Eklenti(ler)
Prenses=2.
|
çok güzeller... çiçek ömrüde biraz uzun olsaydı..
|
Zafer Abi, prenseslerine bakarken gözlerimden kalpler fışkırdı :D
Nasıl bir güzellik bu maşallah ;) ;) |
Ana Kraliçeyi aratmıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Her ne kadar bir tomurcuk yarına kalmış olsa da bu gece 8(sekiz) gelinle birden -kendimizi aşarak- sezonun kapanış düğününü yapıyoruz, maşallahımız var ;)
(Sekizinci gelin saksının sağ tarafında altta, sadece ucu görünmüş) Eklenti 627182 Eklenti 627183 Eklenti 627184 |
Kocaman bir maşallah, Allah nazarlardan korusun.
|
Teşekkürler sevgili akçabardak, darısı başınıza... Bu arada sizi forumda görmeyi nasıl da özlemişim ;)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ne kadar büyümüş maşallah, yaprak dizilişi de pek hoşmuş ;)
Umarım en kısa zamanda siz de güzel gelinlere kavuşursunuz. Bu arada sonbahar boyunca da düzenli besin takviyesi vermeyi ihmal etmeyin, o besinler hem kış uykularında destek olacak hem de önümüzdeki sene için hazırlık vazifesi görecek aklınızda bulunsun... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu gece.
|
3 Eklenti(ler)
Bundan 4 sene önce forumdan bir arkadaşımdan aldığım çeliğe sabırla bakarak nihayet çiçek açtırabildim. Kışın cam balkonda durdu.Soğuğa dayanıklı olduğunu gözlemledim. Teşekkürler Sayın bozo.0606
|
3 Eklenti(ler)
Anac bitkim bu sene 6 defa acti ,
Ruzgardan kirilan dallardan elde edilen celiklerde Buyukada da 2-3 bahcede hayatini devam ettiriyor. |
1 Eklenti(ler)
Övünmek gibi olmasın, bu sezonun beşinci çiçeklenmesi maşallah ve beşibiryerde gelinlerim sahnede ;)
Eklenti 654803 |
1 Eklenti(ler)
Dolu'dan epeyce zarar görmelerine rağmen...
|
2 Eklenti(ler)
İlk kez çiçek açacak ve tek tomurcuk var, bu tomurcuk ne kadar sürede açabilecek olgunluğa ulaşır ki?
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sn. A_NOMAD merakla bekliyorum bakalım inşallah açtığı zamanki halini de çeker atarım
|
2 Eklenti(ler)
Çok az kaldı :D
|
3 Eklenti(ler)
Sezonu kapatıyoruz.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Dün geceki düğünümüzün devamı şu an: Eklenti 657171 *Güncelleme: Çok ilginç bir şey oldu! :eek: Az önce peş peşe birkaç kez küçük yarasalar, sonra da atmaca güvesine benzettiğim ancak ondan daha büyük ve pek güzel bir güve tarafından çiçeklerimizin ziyaret edildiğine tanık oldum! ;) Fotoğraflamak isterdim ama benden ürktükleri için uzaktan seyretmekle yetindim. Böyle bir şeye ilk kez tanık oluyorum, çok hoşuma gitti, keşke hep gelseler! Belki de zaten geliyorlardır ama bana ilk kez yakalanmışlardır, bilemiyorum... :rolleyes: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025