![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzel maşallah😍
|
Alıntı:
|
atlas
5 Eklenti(ler)
bu yıl kimsenin atlas çiçeği açmadı mı .Ülkemizin her şehri Adana kadar soğuk değil tabi açacaktır mutlaka
|
1 Eklenti(ler)
korku filmlerinin iki yıldızı Dracula, clown .
|
1 Eklenti(ler)
aztec star.Çiçeği çok süper kokuyor.
|
2 Eklenti(ler)
koyu borda fuşya açık mor.DRACULA
|
2 Eklenti(ler)
FUŞYA çiçeğini görmek için oradan oraya taşıdığım atlasım ZUHTER STOLZ
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bunlar da bazı ikisi
|
3 Eklenti(ler)
Benim de Güler Hanım'dan birkaç sene önce aldığım Atlas kaktüslerimden ikisi bu yıl harika çiçekler açtılar, onları paylaşmak istedim...
|
atlas çiçeği
Merhabalar ben yeni üyeyim. somon rengi,turuncu,sıklemen ve beyaz renkte atlas çiçeği olanlar benimle iletişime geçebilirse çok memnun olurum.
|
Sevgili aysesaribas, Foruma hoş geldiniz.
Çelik taleplerinizi bu başlıklar altında değil de buradan yapmalısınız, Beklerseniz nisan sonuna doğru size çelik gönderebilirim. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bu yıl da atlas çiçeği ilk paylaşımı bana ait oldu.Tabi Adana sıcağının atlas çiçeklerinin erken açmasına en büyük etken olduğu kesin.İlki açık kırmızı sonraki pembe ondan sonra küçük pembe (Alman İmparatoriçesi)
|
güler hanım merhabalar geçmiş olan bayramını kutlarım geçen mesajınında nisan sonuna doğru çelik göndereyim demiştiniz sizde hangi renk atlas çiçekleri var sizden almak istiyorum çok teşekkürler 05058162055
|
Alıntı:
|
sevgi hanım merhabalar atlasların çeliklerinden bana gönderebilirmisiniz teşekkürler 05058162055
|
atlas çiçeği
sevgi hanım merhabalar atlasların çeliklerinden bana gönderebilirmisiniz teşekkürler 05058162055
|
bu güzellik nedir hayran kaldım çelik verebilirmisiniz bende yeni üyeyim çiçekleri görünce dayanamıyorum
|
maşalla maşallah güler hanım
|
merhabalar sevgi hanım çok güzel bende çelik istiyorum atlas çiçeğini çok seviyorum bana hiç gönderen olmadı teşekkürler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok güzel açmış
|
atlas çiçeği
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025