![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Atlaslarınız çok güzel gelişmiş durumda. Gayet sağlıklı bir şekilde görünüyorlar. Benim gördüğüm kadarı ile bazı arkadaşlarımızın söylediğinin aksine yapraklarına kadar su veriyorsunuz. Bakım durumlarını nasıl yaptığınızı, kaç günde ne kadar su verdiğinizi yazabilirmisiniz. Ben de biraz su verme taraftarıyım. Yazılanlar nedeni ile korkudan daha az su veriyorum. Bana gelen 30 atlastan bir tanesinin durumu iyi. St. ommein uç kısmından iki cm kadar filiz verdi. İki tane daha çok küçük de olsa filiz vermeye çalışan var. Ancak diğerlerinde istediğim gibi bir canlanma yok. Biraz buruşuk gibi duruyorlar. Köklenme olduğunu düşünmüyorum. Başarılar dilerim. Düzenleyen Muda : 04-02-2014 saat 17:18 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Muda Ben, hiç bir sukulent, kaktüs ve atlası susuz bırakmıyorum. Evet okuyorum, kış boyu susuz bırakan arkadaşlarımı. Nedense hiç yapmadım öyle bir şey. Çelikler ilk geldiğinde, suyu cok az verdim ve 2 tanesinde çürüme gördüm. Bildiğinden şaşma cemo diyerek, başladım diğerlerini suladığım gibi sulamaya. Haftada bir yarım çay bardağı kadar su veriyorum. Saksılar küçük çünkü. Su verdikten 3 gün kadar sonra da, yapraklara fıs fıs. Bugün fıs fıs günleriydi. ![]() Şu ana kadar büzüşme ya da çürüme yok çok şükür. İlk çürüyen 2 yi de kurtardım sanırım onlarda iyiler. İnşallah sizinkilerde toparlanır ve bol sürgün verirler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Benim atlasımın tomurcuğu büyüyor. Bir de bebeği oldu, solda minicik bir şey ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|