![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Sizin adınıza çok sevindim...Açmasını dört gözle bekliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Muhteşem..İnşallah bende birgün görebilirim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah bir de ne göreyim, Güler atlasım bana da çokça sürpriz hazırlarmış meğer. Gördüklerimin beşte biri açsa bana yeter ![]() ![]() Nasıl uğurlu bir el, nasıl bereketli bir atlasmış ![]() Düzenleyen nevsune : 15-01-2014 saat 15:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderatör
|
Güle güle büyüt. Gönderdiğim çeliklerin sizleri mutlu etmesi o kadar hoşuma gidiyor ki anlatmak mümkün değil. Sanırım anaç bitki de anlıyor, ben yolladıkça o daha çok sürgün veriyor sizlere dağıtmam için. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım anaç bitki de anlıyor, ben yolladıkça o daha çok sürgün veriyor sizlere dağıtmam için. ![]() Bu arada Güler hanım siz atlas konusunda marka oldunuz..Gecen gün bir sohbete şahit oldum..'' Güler atlas diye bir atlas varmış nereden bulunur '' diyorlardı..Gülümsedim..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moderatör
|
Sayın lusoari, agaclar.net üyeleri arasında çiçek isterken utanmanıza hiç gerek yok, ancak fidan-çelik-tohum taleplerini başlıkta değil de Ücretsiz dağıtım başlığı altında yapıyoruz. Lütfen taleplerinizi siz de oradan yapınız. Peki Erivan'a mı istiyorsunuz? Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Dogru yere yazdım ama eski mesajımı nasıl oraya taşıyacağımı bilemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Tebrikler...acaba topragınız özel bir karısımmı..bulundugu ısı derecesı ne.. Bende celik getırttım ama hıçbir kıpırdama yok 2 tanesı havai kök cıkarmış...Cevabınızı heyecanla beklıycem.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili ıldır, dikim hakkında burada bilgi vermiştim. Umarım yardımcı olur. kapalı balkonda cam kenarında duruyor çelikler. Güneş olduğunda camdan oldukca ısı yayılıyor. Kapalı havalarda ise guzine yanıyor. Ortalama 20 derece oluyor içerisi. İnşallah tez zamanda sizinkilerde de hareket başlar. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-11-2013
|
Arkadaşlar ben bu sitede yeniyim bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum atlaslara hayran oldum .Artık ortak siparişten önce bana bu siteyi tavsiye etmediği için onun atlaslarından tırtıklayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sevgili cemo, üstteki çiçek tomurcuğu gibi görünüyor:-)) Hangi tür bu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
sayın cemo .üstteki çiçek tomurcuğu çelikleri aldığımız zaman, iki parçaya bölmediğimiz için açma ihtimali yüksek aynısından, benimde var renk olarak çok güzel bir tür . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Benimde yurtdışından gelen çeliklerimden L24'de sürgün var ama Cauman'da herhangi bir hareket yok. Beklemedeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda benim yaramazlar. ![]() Epiphyllium Cornish Cream 2010 Epiphyllium King Midas 08 Epiphyllium Meda 2012 Epiphyllium Reflected Glory 08-kaybettim-Siparişinde getirtip takas düşünen olursa kabulüm ![]() Epiphyllium Rose Queen 08 Epiphyllium Lips Betrayed 08 Epiphyllium WC Clark Sent from my Lumia 920 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
|
korkmayın elinizi korkak alıştırmayın gerçekten şansınız ikiye katlanabilir.bir de alt taraftan çürümeye başladı mı kesseniz bile üst tarafı da kurtarma şansınız azalıyormuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Arkadaşlar, compo sana kaktüs toprağı kullanmış olan var mı? Torf oranı nasıldır öğrenmek istiyorum. Bahçe toprağı bulmak imkanım pek yok. Malum hazır topraklar da istediğimiz gibi değil. En kalitelisi bu diye düşünüyorum. ama torf yoğunluğunun fazlalığındna şüphe duyduğum için sadece baz olarak kullanacağım. İçeriğine internet üzerinden ulaşamadım. Benim beceriksizliğim mi bilemiyorum. İnternet üzerinden sipariş vereceğim, ona gore yanında dere kumu, ponza, lav taşı, humus gibi malzemeler de alacağım. Kullanmış olan varsa bana ek olarak nelere ihtiyacım olduğunu söylerse sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
|
Ben internette gördüğüm kadarıyla epiphyllium toprağında hindistan cevizi torfu çam ağacı kabuğu perlit de vardı tabi.Kaktüs toprağı olabilir ama köklenme aşamasında neme de ihtiyacı olduğu için perlit veya pomza olması şart. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Paul Bey'den aldığımız çelikleri bölmek 2 adet bitki elde etmek gibi görünse de, ben bölünmemesini savunanlardan hatta tavsiye edenlerdenim. Bölünmeden ekilen bitki de sürgün oluşumu daha güçlü oluyor, dolayısı ile çiçek görme olasığılımız daha da artar. Aşağıdaki bitkim 2 yıl önce Paul Bey'den atlas alan bir arkadaşımın çeliğinin yarısını bana vermesiyle diktiğim atlastır. 2 yılda özenle bakmama, besin vermeme rağmen bu kadar yol alabildik. Bitkinin gücü zar zor verdiği yuvarlak kolları açıpta yassı yapraklara dönüştürmeye yetmiyor. Üstelik bunun gibi küçük parça olarak dikilmiş bir iki çeşidimde daha durum aynı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|