![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2012
|
Geçen yaz tatile çıkacağımız için köyde teyzemin ellerine bıraktığım yılbaşı çiçeğim. Geri almayı düşündüm ama kalması daha şık olacak diye bıraktım. Bakalım bu sene nasıl açacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiniz yılbaşı kaktüsü değil, paskalya kaktüsüdür sayın idurgun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
tek kelimeyle muhteşem yok böyle bi güzellik darısıda bizlere inşallah, Selçuk bey bizim paskalya kaktüslerimizde böyle açar inşallah. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
İşte bu resmi yayınlamıyacaktınız, Karşıyaka çiçek festivalinde her renkten o kadar çok paskalya kaktüsü ve yılbaşı çiçeği vardı ki inanın içim bayılmıştı ama sizin bu iri loplu ve iri çiçekli paskalya kaktüsünüzü görünce gene içim bir tuhaf oldu ama söz verdim artık paskalya kaktüsü ALMIYACAĞIM. Sizde sağlıklı günlerde gene açmış çiçeklerini görürsünüz inşaallah. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Bu da benim yılbaşı kaktüsüm. Üç gün önce gonca halinde almıştım; sanırım yerini sevdi çiçek açmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2012
|
Sayın Gülsen teşekkür ederim. Beyaz renk konusunda haklısınız; özellikle beyaz almak için yola çıkıp üç fidanlık dolaştıktan sonra bu çiçeği alakasız bir şekilde bir konfeksiyon mağazasının önünde sepetin içinde satılırken gördüm aldım. Benim için o yüzden çok değerli, gözüm gibi bakıyorum. İnşallah ben de sizinki kadar büyüyüp geliştiği günleri görebilirim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Bence teyzeniz bitkiden daha güzel. Çiçekler onun güzelliği yanında zayıf...^_^ |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|