![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bu akşamki resimler biraz aceleye geldiği için yılbaşı mı, atlas çiçeği mi gibi çelişki yaşanmış. Tek tek ve tekrar gönderiyorum. http://img212.imageshack.us/img212/3382/grnt002og0.jpg http://img87.imageshack.us/img87/6850/grnt003bh2.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hneşe şu an çiçekteler dokunmayalım bence. Ama size söz kendi ellerimle köklendirip göndereceğim. Nasıl olacak derseniz sevgili qitted bana mum çiçeği çeliği göndermişti CD kutusunun içinde. İnceliğine, zerafetine hayran kalmıştım. Bunun gibi bir yol izleyebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim yılbaşı çiçeğim. İlk alındığında üzerinde bir sürü çiçek tomurcuğu varmış ama yer değişikliğinden dökülmüş. Şimdi yerini çok sevdi sanırım ki birkaç yeni yaprak verdi ve galiba bir de çiçek tomurcuğu çıkartıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlkin, resimdeki yılbaşın daha önce hiç çiçek açtı mı? Yaprak yapısı bizim klasik yılbaşılarından farklı çünkü. Benim kişisel gözlemim, uzun ve geniş boğumlu olanlar farklı renklerde açıyorlar. Beyaz, uçuk pembe gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili iklimsiz yılbaşı çiçeğini babam aldı, aldığında beyaz çiçek tomurcukları varmış üzerinde ama bu türün kırmızı çiçek açanından da aldı kendisi. Benimki beyaz açacak ama ben de hiç daha önce bu tür büyük yapraklısını görmemiştim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Evet esen hanım ben de öyle tahmin ettim, bunlar ithal türler. Ne yapıyorlar bilmiyorum ama çok sağlıklı, koyu yeşil yaprakları var. Biraz daha büyüsün isteyenlere yapraklarından alır yollarım. Şimdi devamlı yaprak vermeye başladı çünkü. Acaba demir gübresi mi veriyorlar da bu kadar yeşil yaprakları? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
ilkin hanim?!..... baska nelerimiz ortak acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Bahar
Giriş Tarihi: 24-04-2007
|
Sevgili İlkin Senden ne istesem hafta sonu mutlaka buluyorum.Dün tansaştan beyaz ve pembe tomurcuklu yılbaşı çiçekleri aldım.Bugünde beyaz tomurcuklardan biri açtı.O kadar güzel bir rengi varki.Pamuk helva şekeri pembesinde ![]() ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2007
|
yılbaşı çiçeği
Bu da benim çiçeğim. Çok güzel açıyor Koçtaş'tan aşmıştım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Minicik boyuyla şunun yaptığına bakar mısınız ![]() http://img122.imageshack.us/img122/9440/grnt000sl1.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Bu da benim yılbaşım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili uyar11 merhabalar, bugün koçtaş tan bir yılbaşı çiçeği aldım minicik saksıda yoğun bir yaprak ve üzerinde en az ikişer üçer tomurcukları var. mesajlarda tomurcukken yer değişmemesi gerektiği yazılmış . Ben şimdi ne yapayım o güzellikleri koçtaşta bırakamazdım ya..bakımı için ne yapmam gerekiyor? Birde bu saksı çok ufak büyük bir saksıya ne zaman almalıyım? Yılbaşı çiçeğini çoktandır arıyordum şimdi buldum kaybetmek istemiyorum..teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Bana da Esen göndermiş.Yaprak yılbaşı çiçeğine benziyor.2 yaprak var ama birinin pek tadı yok gibi.Aydınlık bir yerde ve çok az suluyorum.Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, evimdeki çiçeklerim arasında yılbaşı çiçeklerimin özel bir yeri vardır. Sanki onları daha bir çok seviyor gibiyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2007
|
merhabalar, ben yeni üyelerdenim.yılbaşı hastasıyım.herkes yurtdışına çıkınca kıyafet süs malzemesi alır bende yılbaşı alıyorum.uyar11 dekiler ve katlı birkaç rengide var bende katlı olanların pembesi beyazı lilası kırmızısı ama çiçek açmadılar bu yıl.sadece katlı beyaz açtı.bilgileriniz çok güzel bakımını daha iyi yapacağım sizler sayesinde bu siteyi iyiki bulmuşum iyiki sizler gibi çiçek dotlarına rastladım.tekrar merhabalar dostlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili narina aramıza hoşgeldin. Paylaşım bizde adettendir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2007
|
sarısıda var evet ama ben geçen yıl çiçeklerin sonuna denk geldim almanyada sarısı bitmişti bendekilerden elbet gönderirim ama gönderebilirim yardımcı olur musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili esen hanım bana yılbaşı çiçeğinden 2 boğum halinde göndermişti bunları saksıya diktim aradan birkaç hafta geçti. Şimdi toprağa değen boğum değilde 2 boğum arasından kökler çıkmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor acaba, 2. boğumdan ayırıp onu da mı toprağa dikeyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
O kısma kadar toprak ekleyebilirsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |