![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-02-2008
|
Sarozdaki yazlığımızın dış duvarında sıralanmış ve göreni kendine hayran bırakan geçen yaz açan kaynana dilleri.. çiçekleri gerçekten çok güzel. bu sene de olgun meyveleri yedik (gayet tatlı ve lezzetliydiler). Kurumuş meyveleri de topladım, içindeki tohumları ektim. Bakalım yavrular çıkacak mı? ![]() Bu arada kaktüs eldiveni nerden bulabilirim bilen var mı? dikenlerden çok çekiyorum, ne koli bantı ne gazete, hiç bir şey kar etmiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Dikenlerinden strafor (Köpük de deniyor) ile kurtulabilirsiniz. Elektriikli eşyaların birçoğunun ambalajlarının içinden çıkan madde. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
|
eldivenin içini mi straforla kaplıyayım? ![]() seyreltme ve yabancı otları temizleme aşamasında zorlanıyorum.. sonrasında cımbız mesaisi başlıyor her halükarda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hayır, tutmak istediğinizde iki elinizede strofor alarak tutabilirsiniz. Aralarına girmek için elinizi iki ince straforun arasından sokabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
güzel bir fikirmiş, ama çok ve sık oldukları için bu yöntem geçerli olamaz herhalde. zira benim istediğim diplerindeki otları çöpleri temizlemek.. yine de teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu da kaynana dili değil mi; türünü bilen var mı? Meyve verdiğini duymuştum. Bu da o cinstendir umarım. Üstündeki yeni filiz 3 günde o hale geldi çok çabuk büyüyor. Diğer lobun üstünde de bir filiz oluştu minicik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Benim opuntia vulgaris'de bu arkadaşlar bu sene ekmiştim şubatta 2 parçaydı ayırdım bu hale geldi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|