![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de güneş ışığını severler diye biliyordum; ama yine de bir sorayım dedim. Belki yanlış biliyorumdur diye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2006
|
Alıntı:
Ilki Hildewintera aureispina, ikinciside Euphorbia Aeruginosa Saygilar, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-12-2007
|
Arkadaşlar, kaktüslerimin birkaçını sizlerle paylaşmak istedim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2008
|
Alıntı:
yakın zamanda zannedersem ay sonunu bulur lithops ile ilgili görsel dökümanları bitirip gerekli sayfaya eklerim.resimler yükleme sitelerinde zaman aşımına uğrayak silinebilir hiç önemli değil yenisini hemen eklerim. saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2007
|
Arkadaşlar bu kaktüse ne oluyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Saksıyı büyütün. Az güneş görüyor olabilir mi? Işığa doğru yönelme var gibi. Üzerinden çıkan uzantılar kök. Havadaki yüksek nemden dolayı gövdesinden kökler çıkarıp, havadan nem almaya çalışıyor olabilir. Atlas Kaktüsü (Epiphyllum) benzettim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2007
|
Teşekkürler sevgili İklimsiz..Sabah güneşi görüyor,onun dışında perdeler sürekli açık yani bol bol ışık alıyor,kaktüs türü olduğu için sulamasını da ona göre yapıyoruz,evde başka çiçekler olduğu için biraz nemli tutmaya çalışıyoruz,bu durumda o kökler sanırım hep olacak galiba.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Benim kaktüs gözden kaçtı herhalde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2008
|
Gymnocalycium mihanovichii 'Hibotan' red |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Merhabalar ,yeni üyeyim ,kaktüsleri incelerken burayı buldum.Bunlarda benim kaktüslerim. ![]() Bunlarda farklı bir tür. Evin içinde bakıyorum.Dışarıda gunes altında bulunan benzerlerının 3 katı oldular. ![]() Bunlarda dışarıda yer alan benzerleri. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2009
|
merhabalar, agaclar.net le tanıştım tanışalı kendimi çiçeklerden alamıyorum en son bi kaktüs sahibi oldum iki gün aklımdam çıkmayınca ve annemin kaktüsünün güzelliğini görünce dayanamadım fakat toprağını değiştirip su vermelimiyim bilemiyorum yardımcı olusanız sevinirim resmini ekliyorum sağlıklı bir kaktüs türümüdür ayriyeten neler yapmam gerekir mutlu olması için ilk kaktüsüm ve devamının geleceğine eminim şimdiden gözüme kestirdiklerim var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-07-2009
|
ilk kaktüsüm umarım iyi bir seçim yapmışımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen zucaglar : 21-07-2009 saat 16:27 Neden: .jpg boyut küçültme |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sevgili habibe görüntü olarak gayet güzel olmuş,fakat sukkulentlerin ve kaktüslerin su ihtiyaçları farklıdır.keşke kaktüsleri ayrı sukkulentleri ayrı bir yerde toplasaydın .çok sulanan kaktüz çürür , çürümese bile çiçek açmaz .Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cennetbahçesi, Şimdilik bölgesel sulama yapayım. Seneye (onlar da ben de ölmez sağ kalmışsak) ayrı ayrı guruplarım. Ama "yok olmaz şimdi yapmalısınız" diyorsanız öyle yapayım. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
Benimkinin çeşidinide söyleyebilir misiniz? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
merhaba selis.aynisindan bendede var ve 2 buyuk bir kac tane kucuk tomurcugu var.ama epeyi zamandir tomurcukta.cok mu gec aciyor.tomurcuktan acana kadar gecen zamani oyrenebilirsem sevinirim.bu arada cok guzeller masallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
teşekkürle başlamak isterim, elindeki kaktüsleri sukulentlerini benimle paylaşan Fatih, İlkin ve Fatma Hanım'a fotoğraflar pek net değil ama paketinden gelir gelmez çektim şimdi hepsi de toprağında ve sağlıklı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
devamı pakette parçalanmış dahi olsalar şimdilik yerlerinde mutlu görünüyorlar en altta küçük pakette topraktan göz kırpıyor binlerin annesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|