![]() |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Fotoğraflar için teşekkürler Sayın Skaraca. Harika bir yer. Ben de yolumun tekrardan oraya düşmesi için özellikle uğraşacağım. ;)
Son eklediğiniz resim grubundaki yılanımsı kırmızı çiçekli kaktüsün küçük boyunu bulsaydım alacaktım, hem gövde rengi hem de çiçek rengiyle ilgi çekici bir tür. İçim cız etti tekrar görünce... :( |
5 Eklenti(ler)
Geçen hafta sonu Seferihisar'daydım. Tabii buralara gelip 2.000m2'lik Ünal Kaktüs Serasını gezmeden olmazdı :D
|
2 Eklenti(ler)
Devam..
|
1 Eklenti(ler)
Burası gerçekten bir cennet 2 saat kalabildim. Ancak tüm gün orada vakit geçirebilirsiniz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Kaktüs ve suculent duayeni 50 yıllık koleksiyoner Ünal Bey'le de tanıştım. Çok güzel bir sohbet oldu. Çok faydalandım. Tabi duayeni bulunca fotoğraf çektirmeden olmazdı :p
|
Buraya kesinlikle yolum düşmeli.
|
bu sera nerede açık adresini yazarmısınız
|
urlada nerede
|
urlada nerede tam adresini mail atabilirmisiniz.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Son ziyaretimden birkaç kare
Eklenti 474166 Eklenti 474167 Eklenti 474168 Eklenti 474169 Eklenti 474170 . |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
İnsanın böyle bir yere tek başına gitmesinin hoşluğu kimsenin " hadi gidelim" diye sizi daraltmaması.
Kırk kere aynı bitkinin başına gidip eni konu bakabiliyorsun:) Eklenti 474177 Eklenti 474178 Eklenti 474179 Eklenti 474180 :) |
3 Eklenti(ler)
Merhabalar, ben de ziyaret ettim bu guzel yeri :) cok detayli fotograf cekemedim ama elimdeki 2 fotografi paylasmak istiyorum ;) en asagidaki de benim aldiklarim
|
Merhabalar ünal çiçekçilik sarıyer kapalı bilginize bugün gittim. No:51 değil 61
:) |
Alıntı:
|
Haklısınız sayın çiçeksever sarıyer kapalı diye yazmıştım :D
|
Alıntı:
|
Maalesef hiçbir bilgi alamadım.
|
hergün açığız dediler pazar dahil
Telefon 533 815 81 61 gitmeyi düşünüyorum pazar günü bakalım nasip olacakmı |
merhaba,
Ben de bu haftasonu gitmeye çalışacağım başarırsam fotoğrafları eklerim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025