![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir düşü hafta sonu nihayet gerçeğe dönüştürüp Antalya' daydık Sevilay' la. Taner bey bizi evinde ağırladı sağolsun. Üstelik doğum günüydü de ![]() Ailece, on parmağında on marifet bir aile. Doyumsuz bir canlı klasik müzik eşliğinde Taner beyi yeni yaşına adım attırdık ![]() Başta sevgili eşleri Tülin hanım olmak üzere, Taner beye ve sevgili oğullarına bize gösterdiği yakınlık, ilgi ve misafirperverlik için teşekkürü borç biliriz. Yediğimiz içtiğimiz bizim olsun. Haydi birlikte seraya girelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Üfff manzaraya bakın. Ben de dokuz tane kel lithopsu çimlendirdim diye, bit kadar yeşil şeylerle kendimi avutuyorum Bu fotoğraflara bakınca insan bunalıma giriyor![]() Şaka bir yana, ne muhteşem bir manzara. İnşallah bir gün hepimizin böyle lithopsları olur. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Paylaştığınız için teşekkürler Sayın İklimsiz, benim bir Antalya gezisi yapmam şart oldu, ancak yaz tatilinde kısmetse... Yoksa bu dert beni adam etmez öldürür... Zaten benim 4 aylık lithopslar da hakkın rahmetine kavuşmak üzere... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Dikenli cennet Hepsi birbirinden güzel.Paylaşım için teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-02-2007
|
Kaktüs cenneti Acaba adres aynı mı bu kadar yakınımdaki bu cenneti mutlaka görmeliyim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Azıcık geç kaldım fotoğrafları yüklemek için. Özür dilerim. ![]() Masaların üzerinde gördüğünüz kaktüsler, Taner beyin kendi koleksiyonu. Bu masalardan herhangi bir tür görüp de almak isterseniz, işiniz çok zor. Buradaki kaktüsler arasında, Şili,Teksas,Arizona ve Meksika bölgelerinin türleri var. Bir de, Taner beyin çapraz türleri elde etmek için yaptığı denemeler. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten öyle. ![]() Ancak, öyle mola ile olacak gibi değil, en az iki gününüzü vermeniz lazım. Dikkat ederseniz, o saksılar minicik. Hepsini teker teker incelemeye başlarsanız, moladan fazlası gerekebilir. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Paylaşımınız için her ikinize (İklimsiz,Sevilay) de teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
Taner Angay'ın İnternet sayfası da açıldı nihayet: http://www.kaktus.web.tr/ serayı bulmak için bir kroki ve seradaki türlerin bir kısmının fotograflarıda var! |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|