![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu ne kadar güzel bir çeşit böyle sanki üzerin de boncuklar var gibi harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Alıntı:
![]() Neden mutsuz oluyorum acaba. Resmen canım sıkıldı. Alıp başımı Amerikalara kaktüs bakmalara gidesilerim geldi. Çok güzellermiş. Elinize emeğinize sağlık paylaşım çok güzel. En azından burada kendimi normal hissettim, herkez benim gibi imrenerek isteyerek izliyor. Yaşasın NORMAL mişim. Demekki yıllardır abarttığımı düşünürdüm veya düşündürtülürdüm. En azından zararım yok böyle çiçek böcek hayvan filan uğraşır edinir dururdum. Çok şükür biraz abartmışsamda normalmişim. İyiki varsınız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2010
|
Sayın zenfree elleriniz dert görmesin,tek kelimeyle Muhteşem... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın zenfree bütün bu güzellikleri bir şölen güzelliğiyle sunumunuzdan ötürü size ne kadar teşekkür etsem azdır.Kaktüs ve succulentlerin bu kadar çeşitlerini görmek ve güzelliği seyretmek hakikaten çok güzeldi.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2011
|
Gerçekten inanılmazlar... Saksılarına ayrıca bayıldım. Çoğu sığ saksılar. Çok dekoratif ve estetik durmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Kaktüsler müthiş. İşin kötü tarafı bu türlere ancak bakmakla yetinecek olmamız. Beğendiklerimize bakıp iç geçirmekten başka maalesef elimizden bişey gelmiyor. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|