agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Kaktüs ve Sukulent Alınacak Mekanlar, Seralar, Etkinlikler...
(https)

Beğeni Düzeni5Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 3 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-11-2015, 21:25   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
Mersinli arkadaşlar, Mersin'de bulunan seraların adlarını ve adreslerini yazsalar bizler de fırsat buldukça buraları ziyaret ederdik

Mevsim itibari ile içimde sera gezmek için coşkun bir istek var Şöyle çocukları alıp kendimi seralara atmak sardunyaların, gloksinyaların, hercailerin vs. içinde kaybolmak istiyorum
Mersin'de bulunan kaktüs alışverisi yapabilecegimiz mekanlari ögrebildiyseniz paylasirsaniz sevirim

hilalll Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2015, 12:07   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Nadir abi Mersin den Adana ya gelmiş .Ben de 3 senedir ara sıra yanına uğrarım.Çeşidi fazla kalmamış artık.Begonvil üretiyor.Kaktüs de var aslında echina var çok sayıda elinde .Toptan almak isteyenlere göre.Yeri de Zeytinli köyü Kestel mahallesinde .Beyza Piliç tesislerinin olduğu köy.

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-11-2015, 22:13   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager Mesajı Göster
Nadir abi Mersin den Adana ya gelmiş .Ben de 3 senedir ara sıra yanına uğrarım.Çeşidi fazla kalmamış artık.Begonvil üretiyor.Kaktüs de var aslında echina var çok sayıda elinde .Toptan almak isteyenlere göre.Yeri de Zeytinli köyü Kestel mahallesinde .Beyza Piliç tesislerinin olduğu köy.
Teşekkürler cevabiniz için ...Yaşadigim ilde marketlere gelenler dışında yok o çeşitleri tamamladım onumuzdeki hafta mersin ziyareti planliyorum kaktüs üretim merkezleri, seralari gezme alisveris yapma fikri oldukca heyecan verici ... Bulabilirim diye umud edıyorum

hilalll Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025