![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kagan Bey normalde bana uzak bir şehirden kargo geliyorsa 2 günde geliyor. İlk deha sizin kargo uzak bir şehirden 1 günde geldi. Akşam'a doğru geldi. Şaştım kaldım ben de. Belki içinde çiçek olduğunu tahmin ettiler diyeceğim ama o da değil ![]() Teşekkürler tekrar. Sukulent'i de ektim saksısına. Seramik bir saksıya diktim, saksının dibine de matkap ile 3 tane delik açtım. Toprak da su birikmemiş olur böylelikle. Biraz kendine gelsin resmini yollayacağım. Sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
"merhabalar gübremizin içeriği NPK 4+5+4 %4 total nitrojen (N) %5 phosphoric anhydride (P2O5) %4 potassium oxyde (K2O) kullanımı : 2 haftada bir defa 2 lt suya 3 ml gübre eklenerek bitkiler sulanır. sizin gibi kaktüs severlerle karşılaşmak beni sevindirdi. normal de pek kaktüs sevmez müştgerilerimiz. bu yüzden g.g. ye de satışa koymamıştım bu gübreyi ![]() umarım aradığınız bir üründür. görüşmek üzere. iyi çalışmalar dliyorum " Bu kaktüs gübresi satan bir firmadan gelen mail gg de satışı ama normalde bir peyzaj firması sanırım kaktüs yazması da yeterli olmayacak gübrelerin üzerinde bu da bize uygun değil bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Benim crassula column yumuşamaya başladı çok sağlıksız görünüyor. Unlu bit mücadelesinden sonra epey kel kalmıştı zaten.Toprağından olduğunu düşünüyorum. Farklı türlere göre toprak isteği değiştine göre crassulanın toprağı nasıl olmalı acaba ve direkt güneşte durmamalı mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|