![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Yarın bakacağım bende gübre için ama sanırım bu gübreyi köklü bitkilere vermek lazım çeliklere zararlı olacağınız düşünüyorum. Bir de aklıma gelen bir şey var. Hani bazı kaktüslerin köklenmesi bazen zor oluyor ya, o durumda iken ağaçlar için kullanılan köklendirici horman kullanılabilir mi acaba? Sanırım neden bahsettiğimi pek çok arkadaş anlamıştır yani hangi hormonu kast ettiğimi. Düzenleyen ataser : 15-08-2007 saat 23:31 Neden: abone olmak için |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu nasıl acaba uygun mu? http://urun.gittigidiyor.com/TUM-CIC...0QQidZZ5317634 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu olur mu peki? agronom 4-8-4 npk'lı gübre çözelitisi çiçek birincil besinler amonyum azotu 1.56 nitrat azotu 1.17 üre azotu 1.27 suda çözünür fosfor pentaoksit 8 suda çözünür potasyum oksit 4 iz elementler bor 0.01 bakır 0.04 demir 0.1 mangan 0.1 molibden 0.001 cinko 0.1 kullanımı bir litreye yarım kapak 25cc diyor yapraktan topraktan ve havadan verilebilir diyor Bu uyarsa ona göre kullanacağım yok olmaz ise bir yerde buldum sanırım kaktüs gübresi gg den satışa koyacak belki başka almak isteyenlerde olabilir He birde bunu nasıl vereceğiz yani gübreyi altına tabak koyup alttan mı üstten mi sulayacağız? Benim kaktüslerin altında tabak yok,fazla su aksın diye ama akacak olan gene gübreli su olunca hani belki bir süre oyalanmasında fayda olabilir mi diye düşündüm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanırım havadan gübrelemeden kastı uçakla filan **** sera ortamında püskürtme ile, yardımlarınıza çok teşekkür ederim. Bu arada paket hala gelmedi yurtiçide çuvalladı ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|