![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-04-2010
|
Kaktüs te çicek
Ben yeni kaktüs yetiştirmeye karar verdim aldiğim kaktüsteki çiçeğe dikkatli bakınca silikonla yapıştırılmış oldugunu gördüm. ): Şimdi o cicegi söküp kaktüse zarar vermek istemiyorum. ): Her kaktüs türünün çiçek acmadigini okudum fotograftaki kaktüsün adını ve çiçek açip acmayacagini söyleyebilir misiniz ![]() Resim biraz kötü çikmis ![]() Düzenleyen J_Joker : 06-04-2010 saat 16:45 Neden: Türkçe olmayan karakterler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Sayın Joker adını bilemiyorum ama o çiçeği çıkarman daha iyi olacak çünkü tam ucuna koymuşlar.Yani kaktüsün büyümesi için zararlı olur...İğneliyse kolay çıkar ama silikonla yapıştırılmışsa dikkatli sökmen gerek parça falan koparma aman... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Tamam sağol çıkardım çicegi. Silikonu az sürmüşler umarım çicek açan kaktüstür Dikenli bir bitkinin çicek açmasi güzel oluyor ![]() Düzenleyen J_Joker : 06-04-2010 saat 16:44 Neden: Türkçe olmayan karakterler.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Güncel bir resim umarım kaktüs'tür ![]() İşte yeni resmi Kaktüs le sukulent arasında o kadar fark var mı ikisi de radyasyon etkisini azaltıyor mu ?Düzenleyen J_Joker : 06-04-2010 saat 20:38 Neden: Foto düzeltme |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Keyifli uğraşlar diliyorum size. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
Forumda da daha önce tartışılan bir konuydu ve daha sonra bir gazete de bile çıktı.Satışları arttırmak amaçlı radyasyonu emer diye söylenti çıkarmaları... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-10-2008
|
Aramıza hoş geldiniz joker, nice kaktüsleriniz olsun. Kaktüsler hakkında ağaçlarnet sayfalarını okuyarak çok şey öğrenirsiniz, ileride de yapay çiçeklenmiş kaktüsleri tercih etmezsiniz. Kaktüsler çiçek açsa da açmasa da mimarisi ile evrendeki en eşsiz türdür. eğer çiçeklenen kaktüsler hakkında bir şeyler öğrenmek isterseniz bu siteye göz atmanızı tavsiye ederim. http://www.cactus-art.biz/gallery/Ph...abc_cactus.htm kaktüs yolculuğunuz hiç tükenmesin sevgiler saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
|
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, forumda daha önce yapılmış Kaktüs ve sukulent yarışması gördüm, yapılan çalışmaları görünce hevesim daha da arttı.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|