![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
izmirbonsaiatolyesi.jpg Afişe ancak dün bakabildim. Düşündüklerimi yazmaktansa yapmak daha kolay geldi ![]() Atölye çalışması sadece İzmir'de olmayabilir. Her şehir için ayrı simge bulmaya uğraşmayalım. Ayrıca önemli olan bonsai, hangi şehirde yapıldığı değil. Bu nedenle saat kulesini kullanmadım. Yeni çalışmalar olacağı için numaralandırmanın iyi olacağını düşündüm. Farklı şehirler için, şehir adının yazılacağı bir yer ayırdım. Üstteki afişteki fotoğraf Ali Bey'e ait... izmirbonsaiatolyesi2.jpg |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel olmuş. Alet çantası da atölye çalışmasına vurgu yapmış. Bonsailer de çok güzel. Biz de bastırıp panomuza asarız :-) Numaralandırma Bonsai Atölyesi bazında mı (İzmir 1, İstanbul 2, Ankara 3 gibi) şehir bazında mı (İzmir 1, İzmir 2 gibi) artacak? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Vildan Hanım Gerçekden kendi branşınız olan grafik tasarımda ki mükemmel estetik anlayışınızı gözler önüne sermişsiniz. Nacizane ben profesyonel bir reklam fotoğrafçısı olarak elimden geldiğince birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştım. Ama bizim işimiz grafik tasarım değil ve bu konuda da eğitim almadığım için elimden bukadar geliyor.Elinize sağlık gerçekden çok güzel bir tasarım ve tasarım mantığı olmuş. Ayrıca devamlılığı simgeleyen iç yapısında ki anlatım güçü takdire değer. Eğer elinizde orjinal boyutda ki formatı var ise bunu alıp bastırmak istiyorum o gün kullanmak üzere ve bundan sonraki çalışmalardada. SAygılarımı sunarım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Guzel bir bonsai, atolye calismasi olacak. Bunun yani sira bir birinizi yakindan taniyaycak, bitkiler bonsailer uzerine ne kadar cok ortak yanlariniz oldugunu goreceksiniz. Atolyede ekimin son cumartesi, agaclariniz uzerinde yapacaginiz calismalar daha da degerlenecek neden mi? Cunku o agaclarinizla bonsai yarismasina katilmaniz icin onunuzde 3-4 gunluk bir zaman vardir. Bu atolye calismasinin, bonsai yarismasina katilimi cogaltacagini dusunuyorum. Bu dusunceme katiliyor musunuz? Katiliyorsaniz o zaman bonsai yarismasinda da bol sanslar. |
|
|
|
![]() |
|
|