06-08-2007, 18:30 | #31 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bonsai atölye çalışması için, 21 ekim pazar gününü tarih olarak belirledik. Fidan alanlar alacak olanlar, toplantıya katılacak olanlar, dışardan gelmek isteyenler, listemizi belirlemeye başlayalım, katılacağımız fidanları da belirtmek yararlı olur. |
07-08-2007, 21:28 | #36 |
Ağaç Dostu
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI[Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyiiiin) |
07-08-2007, 23:32 | #37 |
Ağaç Dostu
|
Şimdiden 8 kişi olmuşuz ne güzel ama listeye daha selçuk beyde ekleniçek selçuk44 Bu arada ağaçalarınızı seçiyorsunuz değilmi. Malum şimdiden çalışmlayı düşündüğünüz ağaçları belirlemenzi gerek Umarım herkez için çok verimli bir atölye çalışması olaçakdır. |
10-08-2007, 13:46 | #39 |
Yeni Üye
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI[Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyiiiin) 9-Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10-XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) |
12-08-2007, 21:13 | #40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-09-2005
|
Biz de çalışmada yer almaktan mutluluk duyarız 1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan |
13-08-2007, 23:25 | #42 |
agaclar.net
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan 13. Mine Pakkaner (kambersiz düğün olmaz ) |
24-08-2007, 12:02 | #43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2007
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan 13. Mine Pakkaner (kambersiz düğün olmaz ) 14. JADA(Mete) zevkle orda olucam |
24-08-2007, 12:07 | #44 |
|
Arkadaşlar, Atölye için ne durumdasınız, fidanlarınızı alıyor musunuz? Biliyorsunuz, daha önce atölye için bir havuz oluşturmaktan sözettim. Hepimizin teker teker almasına gerek olmayan, ve çalışma sırasında gerekecek kimi harcamalar için. Bunun dışında, çalışma için herhangi bir ödeme yapmayacağız. Ücret olmayacak. Bütün çalışma, tamamen gönüllü olarak yapılacak. Fidan alırken tereddüt eden arkadaşlara, uygun olan fidanı seçme konusunda da yardımcı olabiliriz. |
24-08-2007, 13:04 | #45 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize selamlar, memet guzel bir atolye calismasi olacak. Bu calisma sirasinda fotograflari kim cekecek. Bonsaisan hepinizle ilgilenecegi icin belki fotograf cekmek zor olabilir. Sen Darkyes kardesimizi ozel bir davet ile bu atolye calismasina cagirsan, fotograflari da seve seve cekecegini dusunuyorum, hem bonsaiye bir adim daha yaklasmis olur |
24-08-2007, 17:13 | #46 |
Ağaç Dostu
|
Ali bey ben hem bonsai ile ilgilenip hemde çok rahat bir şekilde fotoğrafda çekerim.Sorun değil ama darkyes için hem belgesel nitelikli bir fotoğraf çalışması olması açısında hemnde bonsai adım atma konusunda şüphesiz çok hoş bir çalışma olaçakdır. Ayrıca memet inanılmaz bir şekilde emek harçıyor onun buradan tekrardan tebrik etmek istiyorum. Saygılar. |
26-08-2007, 20:11 | #47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
bende varım
herkese merhaba. eşim yaklaşık 2 yıldır bonsai istiyordu. bakımı zor olur almadım. 3 ay önce yalovadan bir ardıç ve bir begonvil aldım(ya alıp kurtulacaktım **** ölüp ) daha sonra internette bakımı ile ilgili araştıma yaptıkça çok hoşuma gitti. bu yaptığınız atölye çalışması gibi bir şeyin olmasını da içimden geçiriyordum. bu nedenle ben de kesin katılıcam belki eşimde gelir. şimşir almayı düşünüyorum acaba uygun mu. birde evde bir benjaminim var rastgele budamıştım yeni sürgünler verdi belki ondan da birşeyler olur. bu işte emeği geçen herkese teşekkür ederim hüseyin |
27-08-2007, 09:38 | #48 |
|
Huso68, atölye ekibimize katılmana çok seviniriz. Sözünü ettiğin şimşir ve benjaminle bonsai yapabilirsin. Atölye çalışmasına kadar, sulamasına dikkat ederek tecrübeni arttırırsın Bir başlık açarak, elindeki fidanların fotoğraflarını eklersen, akradaşlarla yardımlaşabilirsin. Bir de, gelir gelmez küçük bir hatırlatma yapayım Forumda Türkçe yazıma dikkat ediyoruz elimizden geldiğince... |
27-08-2007, 09:54 | #49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Benim okulum başlıcağı için pek vakit bulamam gibi ama bulursam izleyici olarak gelebilirim. |
27-08-2007, 19:18 | #50 |
Serdar
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Aranızda olmayı gerçekten çok isterdim ama kalbim sizinle..Atölye çalışmalarının fotoğraflarını heyecanla bekliyorum..Keşke İstanbul'da da böyle bir atölye çalışması yapılsa.. |
27-08-2007, 20:09 | #52 |
Serdar
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Sorma Memet Abi Valla nasıl kaçırmısım orayı anlamadım bende..neyse ki gördüm ) |
29-08-2007, 14:11 | #53 |
Bonsai Kardeşleri
Giriş Tarihi: 25-08-2007
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan 13. Mine Pakkaner (kambersiz düğün olmaz ) 14. JADA(Mete) zevkle orda olucam 15.canerbull(en yakın zamanda fidanımı alıcam) Valla Memet abi, senin önderliğinde bir iki fidan almayı düşünüyorum, fakat biliyorsunuz ki saati ve mekanı da önemli ve ne kadar süreceği. Ben bir arkadaşımla beraber katılmayı düşünüyordum, sorun olur mu diye soracaktım. Sitemize üye olmadı en yakın zamanda kendisi de bireysel olarak aramıza katılacaktır. Saygılar efenim... |
29-08-2007, 15:42 | #54 |
|
Arkadaşının katılması sorun olmaz, yanlız üyeler katılabilir, diye bir kuralımız yok. Amacımız, bonsai sevenleri arttırmak, bilgimizi arttırmak. Kendisi fidan alıp katılabilir, izleyici olarak da katılabilir. Tek isteğim, önceden katılıp katılmayacağını söylemesi olur. Önceden kaç kişi olacağımızı bilirsek, ona göre hareket etmemiz daha iyi olur. |
11-09-2007, 16:14 | #58 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-09-2007
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (Birkac gun icinde umarim fidanimi almis olacagim) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan 13. Mine Pakkaner (kambersiz düğün olmaz ) 14. JADA(Mete) zevkle orda olucam 15.canerbull(en yakın zamanda fidanımı alıcam) 16. Matisse |
12-09-2007, 08:49 | #59 |
Yeni Üye
|
1. Bonsaisan 2. Memet 3. Penelophe (Ficus Benjamin ve Ardıç olabilir) 4. Nihal_es 5. Ali H. ALI [Uzaklarda olsam da sizlerle birlikteyim] 6. Bonsaisever 7. hfz (inşallah) 8. Kürekçi (Heeey! Beni de bekleyin) 9. Adabayrakoğlu (sadece izleyici) 10. XtrmPrgrmmr (sadece izleyici) 11. Hasan Özhan (licorn) + 12. Zeliha Kurcan 13. Mine Pakkaner (kambersiz düğün olmaz ) 14. JADA(Mete) zevkle orda olucam 15.canerbull(en yakın zamanda fidanımı alıcam) 16. Matisse Çok üzgünüm ama bazı problemlerim yüzünden fidan alamıyorum bu aralar. ( Yani gidip fidan alabilirim ama şu anda bakabileceğime inanmıyorum. ) Ağaçlarıma eziyet edeceğime sanırım sadece izleyici olarak katılsam daha iyi olacak. Bir sağlık sorunum olmazsa hem izlemek, hem de sizlerle tanışmak için izleyici olarak orada olacağım. Tekrar özür. |
12-09-2007, 18:14 | #60 |
|
Yer ve tarihimiz kesinleşti. Konak Belediyesi, kültür müdürlüğü bize yer verdi. Kıbrıs Şehitlerindeki binalarında atölye çalışmasını yapacağız. Tarih 27 ekim cumartesi saat 14.30 -18.00 arası. Bu bir atölye çalışması. Yani bir çalışmamız olacak, her hafta gitmeyeceğiz. Bonsaisan'ın sunumu olacak, sonra fidanlarımız üzerinde çalışacağız. Eh bir araya gelmişken kek, pasta, kurabiye yapıp getirmeden de olmaz. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|