![]() |
|
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar. Eşim stipe'ın toplantıniza katılmayacağını bildirmek isterim. Listeden silebilrsiniz. Açıklamayı Özfenerci yapar umarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
agaclar.net
|
Tabii yapayım: Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2007
|
Sayın Özfenerci; eşim stipe aranıza dönmeyecektir. Sildiğiniz mesajlarda kimin hakaret ettiği çok açıktır. İnsanları yanlış yönlendirmeyin(zaten yönlendirseniz de herkes gerçeği biliyor). Benim üyeliğimi de iptal edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
agaclar.net
|
Açıklama isteyen sizsiniz. Kendi nedenlerimi mi yazmamı istemiyorsanız neden açıklama talep ettiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2007
|
merhabalar, yılbaşı çiçeklerimin bakımı için araştırma yaparken,tesadüfen ağaçlar net ile tanıştım.yeni üyelerdenim.Deprem sonrası Sapanca Kırkpınardaki yazlık evimizde yaşamak zorunda kaldık.42 hanelik bir site ve kış ayların oturan tek aile de biz oluyoruz.Sabah olunca kahvaltısını edenler sıra ile kimi işine kimisi de okuluna gidiyor.Başlıyor yalnızlık bu saatten sonra.Çiçeklerimle sevişiyorum oynaşıyorum ama akşam olmuyor işte.çok şeyler denedim.Örgü ördüm,ahşap boyamaya gittim,kurdele nakışı yaptım.Iıı ıhhh bunlar beni sarmadı.nette oyun oynamaya başladım.Bu dahada kötü emekli bir eğitimci için.Sitede çok yeniyim ama üye olduğum günden beri bonsai ile ilgili yazılanları okuyorum.işte benim zamanımı ayırabileceğim keyif alabileceğim bir uğraşı bu.eğer aranıza kabul ederseniz.2 aralıkta yapacağınız toplantıya bende katılmak istiyorum. teşekkürler herkeze. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Yeni Üye
|
Teşekkürler Tekin.Aranızda olmak büyük keyif.Keşke daha önce karşılaşsaydım sizlerle yaşadığım yer bu tür toplantılar için öyle müsait ki.Kocaman bir bahçe her yer meyve ağacı ve çiçekler.Araya otoban girmese bir yanımız sapanca gölü diğer yanımız ağaçlarla kaplı dağlar.inşallah sonraki toplantıda sizlere ev sahipliği yaparım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
|
Unutmadan söyleyeyim bomboş birde sosyal tesisimiz var.Kapalı alan lazım olursa.çok büyük değil ama bizlerin işini görür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
|
Ben araştırmak için biraz geç kaldım.Buradaki seraların birinden yetişmiş fidan alıp geleceğim.Önce teknikleri,neler yapmam gerektiğini öğrenmeliyim.Sonrasında kim tutar beni)))Hani bir söz vardır''boynuz kulağı geçer''diye.Fazla iddialı mı oldum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
|
Sevgili bonsai,yarın bakabilirim.geldiler mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Yeni Üye
|
Acer Palmatumlar hakkında
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şimdilik fidan almamanız iyi olmuş. Bir süre konuları okuyup hangi ağaç türlerine ilgi duyduğunu belirleyip buna göre uygun fidanları şeçmeniz daha iyi olur. Yarın geliyorsunuz değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
|
sevgili dostlar, çok amaaa çok istememe rağmen gelemiyorum.sabah kalktım hazırlanırken gözlüğümün camını düşürüp kırdım.ben o olmadan adım atamam guatranın bir değişik cinsinden ameliyat oldum gözlüklerim olmadan gözlerimde odak noktalarında kayma var herşeyi çift görüyorum çok özür diliyorum.oğlum almanya da olmasa o getirirdi.iyi çalışmalar sizlere((((((inşallah bir dahaki toplantıda sizlerle olurum.o kadar hevesliydimki dün bütün fidanlıkları gezdim boş gelmemek için yanınıza |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu.
|
http://www.agaclar.net/galeri/browse...?c=649&userid= Ayrıntılar galeride |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi şöyle; biz kameraya kaset takmayı unutmuşuz ![]() Çalışma ortamımız ve havanın güzel olması ile keyifli bir çalışma yaptık. Bu daha çok temel bonsai konularını içeren bir tanışma toplantısı oldu. Bundan sonraki toplantılar çok daha verimli geceğine eminim. Öncelikle bize sunumu hazırlayan Bonsaisever'e ve toplantıya katılarak paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul / Bonsai Atölyesi çalışmaları (2 Aralık 2007) Toplantısını düzenliyerek bir çok konuda ortak yönleri olan arkadaşları bir araya getiren aağçlar.net katkılarını kutluyor ayrıca teşekkür ediyorum. Sunumu hazırlayıp sunan bonsaisever arkadaşımıza ve onu canı gönülden dinleyip sorulara boğan bonsai meraklılarınada teşekkürler. Eminimki bu toplantı İSTANBUL'da 1. si olup binlerce toplantı ve sergilerimeze doğru gidecektir. Kabuğumuzdan çıktık yola devam edeceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
programsız bir seyahat dolayısıyla aranızda bulunamadığım için üzgünüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|