agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > İğne Yapraklı Ağaçlar
(https)




Beğeni Düzeni76Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-10-2013, 22:00   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-05-2011
Şehir: .
Mesajlar: 544
Galeri: 37
Gerçekten muhteşem görünümlü bir ağaç değil mi?
Sayın Tohumcu Nılgun hanım, fotoğraf tarihlerini belirtmeniz kozalakların 2,5 aylık bir süreçte ne kadar değiştiği hakkında bizlere fikir vermiş oluyor.

Bildiğim kadarıyla bu türün Türkiye'de bu boyda bir örneği yok. Bizdekiler de daha 30-40 cm civarı. Haliyle kozalaklarını ve gelişimlerini yakından takibimiz söz konusu değil. Bu nedenle sizin bu tür bilgileri buradan aktarmanız özellikle kendim için söylemek isterim ki çok önemli. Tabi ki internetten bir çok bilgiye ulaşılabiliyor fakat yine de birinci elden bunları görebilmek çok daha önemli.

Bir tek takıldığım nokta var ki; 'Silberlocke' mu yoksa 'Silver Show' mu? İki varyete de o kadar benzer ki ayırmakta büyük güçlük çekiyorum. Biraz daha araştıracağım. Eğer bu ayrı özelliklerini belirleyebilirsem bu ağacın hangisi olduğuna net açıklık getirebiliriz.

Paylaşımlarınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

gökhan07 beğendi.
gokselcetin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025