![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Denizli belediye fidanlığında ilk defa bir leylandi çeşidi gördüm bazı dalllarının uçları çok tatlı bir sarı renkteydi. Altuni leylandi daha önce görmüştüm ama bu öyle değil dört parmak kadar bir bölüm renk geçişi olmadan birden sararmış çok güzeldi. bu türün adı nedir daha önce gören oldumu acaba? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın karaselvi; Altuni Leylandi dışında, birde Alacalı Leylandi var. Ayrıca, Sarı Alacalı Su Sediri var. Resimlerini yükleyebilirsem size daha iyi tanıtacağım. Bu Libocedrus Decurrenc 'Aurevariegata' (Sarı Alacalı Su Sediri) ![]() Bu da Alacalı Leylandi ![]() Hangisi? Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 09-02-2010 saat 17:43 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir karış uzunluğunda bir kaç dal var elimde bunları nasıl köklendiririm. 32 gözlük bir viyolun altına köpükten kutu yaptım içine ısıtma sistemi kurmayı düşünüyorum. Elimde köklendirme hormonu var ama odunsu olmayan çeliklerde kullanılmıyormuş. Leylandide hangi hormonu kullanmam gerek. teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() Köklendirme hormonu olarak ise ben üretimde 4000ppm'lik İndol Bütirik asit kullanmaktayım, ısıtma işleminide yaptığınızda güzel sonuçlar elde edeceğinizi düşünüyorum. |
|
|
|
|
![]() |
|
|