![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Caretta, size de sevdiklerinizle birlikte sevgi, mutluluk ve sağlık dolu bir ömür diliyorum. Size benim de en çok sevdiğim Nazım Hikmet' in şiirlerinden biri ile seslenmek isterim. DOSTLUK Biz haber etmeden haberimizi alırsın, Yedi yıllık yoldan kuş kanadıyla gelirsin. Gözümüzün dilinden anlar, Elimizin sırrını bilirsin. Namuslu bir kitap gibi güler, Alnımızın terini silersin. O gider, bu gider, şu gider, Dostluk, sen yanı başımızda kalırsın. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Dayanamadım. Bir Sardunya severe Can Yücel'den SARDUNYAYA AĞIT 'ı göndermeden olmaz ki. İkindiyin saat beşte Başgardiyan Rıza başta Karalar bastı koğuşa Ikindiyin saat beşte Seyre durduk tantanayı Tutuklayıp sardunyayı Attılar dipkapalıya İkindiyin saat beşte Yataklık etmiş zaar Suçu tevatür ve esrar Elbet bir kızıllığı var Ikindiyin saat beşte Dirlik düzenlik kurtulur, Müdür koltuğa kurulur Çiçek demire vurulur İkindiyin saat beşte Canların gözü yaşta, Aklı idamlık yoldaşta, Yeşil ölümle dalaşta İkindiyin saat beşte |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın M.Sema, şarkısına da bayılırım..Çok teşekkürler..Her ikisi için de ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
merhaba sevgili caretta yazınızı beğeniyle okudum.hayallerini erteleyen birçok insan varken,biran önce hayata geçiren ender insanlardansınız kutlarım.ailenizde,işinizde ve sosyal yaşamınızda başarılarınızın devamını dilerim.fethiye gerçekten görülmeye değer bir yer ben çok keyif alarak gezmiştim ,inşallah eşimle birlikte yine ziyaret etme fırsatını yakalarız.sevgiyle kalın. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|