![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Kaybettik
|
Güzel öğretmenim teşekkür ediyorum ![]() Sevgi öğretmenim çok sınırlı zamanımız kaldı çocuğum kendi yuvasına kanat açacak. Onun için yazdığım minik şiirimsiyi seninle paylaşayın izninle, kabul et. Öpüyorum seni, sevgiyle... GÜNAYDIN Şimdi günaydın diyemiyecek miyim ben sana Birlikte uyanmışcasına Bebek nefesini koklarcasına Koklayamıyacak mıyım ben seni Gülümsemeyecek misin bana Bir bebeği okşarcasına okşadığımda ellerini Yanlışlarım var biliyorum Yine olacak belki Ama anlamalısın sende Ben daha önce böyle bir şey Hiç yaşamadım ki!!! Sevim Karaman /2012 Kızıma şiirler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Öğretmenim; Yaklaşık üç yıldır size veSevgili Satı Uğurtan'a mutlaka uğrayacağım sözü verip, uğrayamamanın mahcubiyeti içindeyim. ![]() Mesajlarınızdan tanıdığım sevim.K' dan farklı birini bulmadım yazılarınızda. ''Kırılgan'' olduğunu söyleyen ama bir o kadarda kırmaktan çekinen, ilişkilerinde düzeyli bir arkadaşımızsınız. Yaşamınız boyunca, hep, sevenlerinizin bol olacağını sanıyorum. Yüreğinizde taşıdığınız sevginin çokluğuna inanarak... Yaşamınız boyunca, herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik
|
Orhan öğretmenim teşekkür ediyorum.. Eşiminde benimde hem evimizin kapısı hem gönül kapımız dostlara açık.. İnşallah diyelim bizde kapımızı çalanlar veya çalacaklar için ![]() Elimden geldiğince ailemdem öğrendiğim doğrulara sahip çıkmaya aldığım eğitimin hakkını vermeye çalıştım kendime kattıklarımla. Umarım başarılı olabildim bir parça.. Kırılganlık insanın doğasında olan birşey, "pamuklaramı sarıp büyüttüler seni" demişti bir büyüğüm bir zamanlar değişemiyor insan bunun zararını görse bile. Belkide o nedenle "kırmamak" için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz "olgun" olmanın ne demek olduğunu anlayacak kadar büyüdüğümüz zaman. Eğer kırdığım, üzdüğüm olmuşsa bu zaman içinde sizin şahsınızda "affola" diyeyim herkese.. Sevgilerimle, saygılarımla. Size ve eşinize selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|