![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Seni tanımak, seninle telefonla konuşurken bile sürekli gülmeni hissetme şansın sahip olmak bir ayrıcalık. Bu ayrıcalığı bizlere sağladığın için sonsuz teşekkürler. Sevgiyle kal, sevgiyle kalalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
Senin fabrika bahçesini görmeyi dört gözle bekliyorum. Bulunduğu yeri güzelleştiren hatta benim deyimimle cennete çeviren ender insanlardan birisin. Burada hemen hemen bütün yol kenarlarında lavanta var. Onları görünce hemen aklıma sen geldin. 6. yıl toplantısında dağıtmış olduğunuz lavanta çelikleri bence herkeste çok hoş bir anı bıraktı. Buradakiler hepside çiçek açmış ve çok güzel kokuyorlar. Seninkiler ne alemdeler? Bu kadar lavanta muhabbetinden sonra, lavanta resmi eklemeden olmaz değil mi? Sevgiyle ve dostlukla... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu sitede yazarken, bin düşünüp bir yazmaya çalışıyorum. Zira sizinde vurguladığınız gibi son derece donanımlı ve birikimli, o ölçüde de mütevazi kişilerin çoğunlukta olduğu bir platform. Herkes birşeyler üretmek ve de paylaşmak gayreti içinde. İnsan ister istemez bu işleyişe ayak uyduruyor ve bu katılımdan büyük keyif alıyor. Sizin ilği duyup, birkimlerinizi paylaştığınız konularla ilgilendiğimi söyleyemem. Ancak hakkınızda, yukarıda yazılanlar okununca, sizin, dolu dolu biri olduğunuz kolayca anlaşılıyor. Özetle, bence, bu sitede her zaman olması gerekenlerden birisiniz. Sosyal yönünüzle de, birçok kişi için; hani derler ya! ''Bizden Biri'' siniz. Siz ve sizin gibiler!.. Iyi ki varsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
Kargo gönderirken ki titizliğiniz inanın takdire değerdi. Sizde iyiki varsınız. Sizin tohumları geçen hafta sonu ektim. İnşallah çimlendirebilirim. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|