![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hoşbuldum yüreği, yeşil kadar güzel insanlar...
Cumhur Bey, berduray, Sebahattin Sargın (nam-ı diğer sebo), Sevim Hanım, Adalet Hanım ve sevgili katmer, Öncelikle Google'a kocaman teşekkür etmeliyim burayı buldurduğu için. Sonra hem bilen hem paylaşan insanlar olduğunuz için agaclar.net ailesine. Ama en kocaman teşekkürümü de şu içtenliğiniz, kocaman sevgi dolu herkese verecek birşeyleri olan yüreğinize ediyorum. Not: İş yoğunluğu nedeniyle ancak bakabildim çok özür diliyorum geç cevaplayabildiğim için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ah Lilium, hala çözebilmiş değilimdir el kadar çocuğa nasıl yapılır bu? Nasıl bir deli kadınmış ![]() Can dostlar; iyi ki varsınız ben de sizi tanıdığım için "gurur" duyuyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Gurur, sizi tanıdığıma çok memnunum. Sizi ilk gördüğümde, nickinizi merak edip sormuştum. Aldığım cevap çok hoşuma gitmişti, oğlunuz için halâ aynı dileklerim devam ediyor. Aramızda olmanıza seviniyorum,sıcak,samimi,ve dürüst bir yapınız var. İnşallah daha güzel ve mutlu günlerde hep bir arada olmayı diliyorum. Burası çok güzel ve büyük bir aile,sizde artık bu ailenin bir ferdisiniz google sayesinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|