agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-08-2009, 23:08   #1
Ağaç Dostu

gurur's Avatar

Giriş Tarihi: 21-07-2009
Galeri: 14
Hoşbuldum yüreği, yeşil kadar güzel insanlar...

Cumhur Bey, berduray, Sebahattin Sargın (nam-ı diğer sebo), Sevim Hanım, Adalet Hanım ve sevgili katmer,

Öncelikle Google'a kocaman teşekkür etmeliyim burayı buldurduğu için. Sonra hem bilen hem paylaşan insanlar olduğunuz için agaclar.net ailesine. Ama en kocaman teşekkürümü de şu içtenliğiniz, kocaman sevgi dolu herkese verecek birşeyleri olan yüreğinize ediyorum.

Not: İş yoğunluğu nedeniyle ancak bakabildim çok özür diliyorum geç cevaplayabildiğim için

gurur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-08-2009, 23:21   #2
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Sayın gurur, sizleri burada biraz daha iyi tanımış olduk, belki de o kocaman tencere sizleri yeşil sevdalısı yapmıştır, hani derler ya kafama dank etti.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-08-2009, 09:23   #3
Ağaç Dostu

gurur's Avatar

Giriş Tarihi: 21-07-2009
Galeri: 14
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Sayın gurur, sizleri burada biraz daha iyi tanımış olduk, belki de o kocaman tencere sizleri yeşil sevdalısı yapmıştır, hani derler ya kafama dank etti.
Sevgili Günebakan keşke bu uyarıyı daha önce almış olsaydım Ben de sizleri tanıdığıma çok sevindim.

Ah Lilium, hala çözebilmiş değilimdir el kadar çocuğa nasıl yapılır bu? Nasıl bir deli kadınmış İnanın hala içimdedir o korku, o acı ve o göz kararmasının şoku. Bütün dünya kararıyormuş gerçekten o yaşta öğrendim. Hani tam güler misin, ağlar mısın hali. Uğrunda beynime darbe aldığım çiçeğin Yabani Yasemin olduğunu da burada öğrendim yıllarca ne olduğunu bilmeden bakındım durdum. O kadar şey geldi başıma onun kokusu yüzünden bulursam kaçmaz edinmeliyim diyerek. Hala aynı fikirdeyim. Allah izin verirse bulup yetiştirmek istiyorum.

Can dostlar; iyi ki varsınız ben de sizi tanıdığım için "gurur" duyuyorum

gurur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-08-2009, 09:28   #4
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Sevgili Gurur, sizi tanıdığıma çok memnunum. Sizi ilk gördüğümde, nickinizi merak edip sormuştum. Aldığım cevap çok hoşuma gitmişti, oğlunuz için halâ aynı dileklerim devam ediyor.
Aramızda olmanıza seviniyorum,sıcak,samimi,ve dürüst bir yapınız var. İnşallah daha güzel ve mutlu günlerde hep bir arada olmayı diliyorum.

Burası çok güzel ve büyük bir aile,sizde artık bu ailenin bir ferdisiniz google sayesinde

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025