agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-03-2009, 23:45   #1
Ağaç Dostu

TuruncuHis's Avatar

Giriş Tarihi: 23-12-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ulker Mesajı Göster
İnsan bu kadar mı güzel ifade eder kendini, bu kadar mı akıcı yazar, satırların çok uzun olduğunu düşündüm ama bir nefeste okudum, harikasın TuruncuHis, hemen kitap yazmaya başlamalısın.
Bu arada ben toplantıda güller birayı seviyor derken, senin ayyaş çiçeklerin hikayesini bilmiyordum, senin bitkiler kendini aşmış, korkuyorum akşam yemeklerinde rakı içiyorlardır diye.
Köpeğin de saltanatını kurmuş belli, sana yer kalmamış evde.
Dilerim ilerde kendi krallığını kuracağın geniş bir bahçen olur da sen de sandalye tepelerinden kurtulursun.
Senin gibi bitki delisi ve insan canlısı bir kişiliği tanımak çok güzel, heyecanını hiç yitirme ve her fırsatta bizimle paylaş arkadaşım.
Seninle de ilk kez bu toplantıda zaman sorunu olmadan görüşebildik Ülker arkadaşım.
Bak ya, sen de aynı şeyi söyleyip hassas noktamdan vurmuşsun beni. Bir kitap yazabilsem, basılmasa da olur, sadece ben okusam...

Sıcak cümlelerin için teşekkür ederim. Fakat sen bira meselesini söylediğinde ben duymazlıktan geldim Süt ve çay artıkları, bazen sebze, biraz da elime ne geçerse ile yetinmeleri gerek. Denize nazır yaşıyorlar zaten, bir de her gece ekstra meze yetiştiremem onlara. Götürdüm, gösterdim. Bakın dedim, buralar böyle dedim, başkalarına kanıp gitmeyin, heves etmeyin, ne varsa evde var, sağlıklı yaşamdır sizin olayınız, bünyenize ters dedim
İnanıp, güvendiler; şimdi ne varsa soframda biraz köpeğim biraz onlar derken, paylaşarak yaşayıp gidiyoruz...

TuruncuHis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025