![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2008
|
Sayın Lilium içim şimdi daha fazla sızladı malesef ülkemizde emeğe hiç saygı yok size başka bir alternatif sunmuş olsalar 13 yıllık emek yitip gitmezdi .Bizim ülkemiz tarım ülkesi ama bunu yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar anlayamıyorum ,ya sizin gibi emek verenlerin şevkini kırıyor. Şükürkü sizinki kırılmamış **** köyde kalan yeni nesil tembelliğinde ve emeğinin karşılığını alamayınca şehirlere kaçıyor .(sonuç ortada) Sizi tanımayı çok arzu ederdim .Emeklerinizin karşılığını alacağınıza gönülden inanıyorum .Allah kolaylık versin ,ürününüzde bol olsun sağlıkla kalın.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Smyrna, Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, sevilmek gerçekten çok güzel bir duygu O da arkadaşlarımın teveccüğü hepsine çok teşekkür ederim sağ olsunlar var olsunlar. Ağaçı kesmek gerçekten çok zor, hele yıllarca gözün gibi baktığın çocuğun gibi olan ağaçı kesmek çok daha zor, hani ellerim titriyor dedim ya inanın titriyor bir anlık dalgınlık yapmaktan korkuyorum. Böyle kötü yönetilen tarım politikalarıyla bize daha çok ağaç kestirirler, ver teşviği ektir sonrada ne yaparsan yaplarla tarım yürümez |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Sanki, cevizlerin sonu da iyi değilmiş gibi geliyor bana. ...korkarım valla! |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
Alıntı:
Duygularını çok iyi anlıyorum. Zeytin yağının kilosuna 5 liaradan bile alıcıyı zor buluyorsunuz. Nasıl kar edeceksiniz? Çoğunca yaptığınız masrafları bile çıkaramıyorsunuz. Ceviz zeytinden daha verimli ve pazarlama sorunu daha az olan bir tür. Ancak Halil Bey'in söyediklerini de dikkate almak gerekir. Ceviz müthiş bir şekilde yaygınlaşıyor. Umarım zeytinicilerin başına gelen cevizcilerin başına da gelmez. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgli lilium, İzninizle önce Sevgili osman45' e teşekküredeceğim. Neden mi? Zira son olarak 9 ay önce küllenmiş bir mangal ateşini, kurcalayarak yeniden yaktığı için. Baştan sona okudum. Onurlu yaşam mücadelenizden kesitler sunduğunuz bu tanıtım yazınız, doğal olarak çok ilgimi çekti.Sizin bu sitede neden bu kadar çok sevildiğinizide, bu bölümde yazılanları okuyunca anladım. Sizi tanıdığıma bende sevindim. Dilerim, birgün agaclar.net sizi, benim gibi sizi birebir tanımayanlarla da karşılaştırır. Sağlık ve mutluluk dileklerimle. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|