![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ne kadar icten anlatmissiniz duygularinizi... Burada hepimiz sinif, yas, sosyal durum farki olmaksizin ayni seviyede bilgi paylasimlarinda bulunuyoruz. Sitenin en sevdigim taraflarindan biri de bu. Zambak basliginiz sayesinde liliumlara merak saldim bu yil. Gerci minik oglum cicegini göremeden fidanlarimi kesti ama her yil ekmeye devam edecegim. Bir cok basliga da okumaya basladiktan sonra sizin actiginizi farkettim. Insanlarin kendi yasadiklari tecrübeleri paylasmasi en bilimsel kitabi okumaktan daha faydali oluyor inanin. Verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim. Sizi daha yakindan tanimaktan mutlu oldum. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tepkiler. Örneğin; Biri bana kum'u ben nerde bulurum, diye soruyorsa. Ekmek hangi ağaçta oluyor diyorsa, Mantığa ters gelen yerlerde de çok sert'timdir.Hemen tepkimi veririm. Şakayı (latifeyi) espiriyi çok severim, arkadaşlarıma takılmayı, onların bana takılmasını severim, Küfürü, argoyu, sehtekarlığı, bitirim ayaklarını sevmem, hele bir insana tepeden bakanı ve bakmayı, büyükleneni, kendini öveni kendimi övmeyi hiç sevmem. Kısacası olduğum gibi, olduğu gibi olanı severim. Doğal, içten. Bilmem yeterlimidir sayın tonba. Düzenleyen Lilium : 02-07-2009 saat 17:44 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Lilium beni cok güldürdünüz. Hic süpheniz olmasin elimde el feneri ile gece salyangoz avina da cikiyorum sabah erkenden de... Bahceye cikmak icin ne bahaneler buluyorum bir bilseniz... Sanirim bitki delisi ünvanini coktan hakettim. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|