agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni31Beğeniler
  • 10 Gönderen firdevs-i
  • 7 Gönderen firdevs-i
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 4 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen Doğadann
  • 4 Gönderen firdevs-i
  • 1 Gönderen aydemiraydın
  • 2 Gönderen Ozlem A

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-12-2017, 14:44   #9
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi looktr Mesajı Göster
Benim yaptığım 10. gün doluyor. Kavanozun üstünde köpüklenme var. Ayrıca suyun üstüne çıkan meyve parçalarında bozulma örüyorum. Bu köpüklenmenin sebebi nedir? Su yüzüne çıkan meyveler için ne yapabilirim?
Isı ve içerik nedeniyle fermantasyon çok hızlanmış ve köpük oluşmuş olabilir. Meyveler hava ile temas ettiğinde küf riski de oluyor. Temiz bir mermer ya da taş ağırlık koyabilirsiniz, kurşunsuz olduğundan emin olduğunuz cam ağırlık ta olabilir.

Güler ve looktr beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025