agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-03-2007, 19:58   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Galeri: 25
Kefirde Türkiyede yaşanan en büyük polemik mayalanma süresidir...

Bazı kişiler kefirin uzun süre mayalanmasının gerektiğini bu şekilde ancak yararlı olabileceğini savunurken,

diğer grup kefirin uzun süre mayalanması ile alkol oranının arttığını bunun da haram olduğunu savunmaktadır...

Marketlerde satılan kefir de bu nedenle tatlı kefirdir...

Vücuda faydalı uzun süreli mayalanan kefir ve tatlı kefir ??? Bu konuda bir araştırma yapılması gerektiği düşüncesindeyim...

dryad beğendi.
denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025