agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-06-2009, 12:57   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Cilveli kahve, sunumu ve tüketiliş şekliyle diğer kahvelerden ayrılıyor. Fincana dökülen bol köpüklü Türk kahvesinin üzerine çifte kavrulmuş, öğütülmüş badem ve iki çeşit baharattan oluşan karışım dökülüyor.
Name:  Cilveli kahve.jpg
Views: 6179
Size:  38.0 KB
Bakın bir kitaba isim bile olmuş. Yazarının Manisalı olduğunu söylemeye gerek var mı?

Eskiden herşey kendine öz bir hoşlukta, kendine öz bir törensellikle yapılırmış...

Gözümün önüne en güzel elbisesini giymiş bir genç kız, az önce kendi eliyle pişirdiği cilveli kahveleri, işlemeli bir tepsi içinde hayatın (sofanın) eski tahtalarını ürkek küçük adımlarla gıcırdatarak masum ve mahçup bir yüz ifadesiyle görücülerine ikram ediyor...

Ha bu arada, o iki çeşit baharatın ne olduğunu çok merak ettim. Haydi bakalım sevgili Müjgan, sen bu baharatın ne olduğunu bulursun...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025