agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hastalık ve Zararlılar > İç mekan bitkilerinde hastalık ve zararlılar
(https)

Beğeni Düzeni10Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-01-2021, 16:49   #1
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Turgay78 Mesajı Göster
merhabalar,sanırım forumun bu konusunda son aylarda hiç cevap girişi olmamış...arkadaslar,benjaminlerimiz hassastır yer değişikliği ya da direkt güneş ışığı almak konusunda...hava akımının yani cereyan tabir ettiğimiz ortamda bulunursa direkt yaprak dökerek tepki verirler... yerini sabitler ve alıştırırsak ,uygun nem,uygun ışıkla yıllarca bizimle birlikte olacaktır diye düşünüyorum..
benim sorunum ;Hiç bir şekilde yer değiştirmediğim hava akımına maruz bırakmadıgım halde yaprak uclarında sararmalar var...topraktan 3-4 haftada bir solucan gubresi ile birlikte suluyorum...biraz da leonardit attım topragına...bu işlemleri yapalı sanırım 2-3 ay oluyor ama bu yaprak ucu sararmaları son gundur soguklarla çıktı...aklıma tek gelen bu,başla fikri olan arkasımız paylaşırsa sevinirim,hoşçakalın...
Sn. Turgay78;

Güneş fazla sulamanız az geliyor. Sulamanızı artırıp toprak kuruduktan sonra yeniden sulamayı deneyin.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-02-2021, 22:36   #2
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 25-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Sn. Turgay78;

Güneş fazla sulamanız az geliyor. Sulamanızı artırıp toprak kuruduktan sonra yeniden sulamayı deneyin.
Tesekkür ederim ilginiz için.Yazdıklarınızı uygulayıp bir süre izleyecegim durumu...

Tekrar tesekkurler

Turgay78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025