agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hastalık ve Zararlılar > İç mekan bitkilerinde hastalık ve zararlılar
(https)

Beğeni Düzeni10Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-04-2013, 23:22   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-04-2013
Benjamin yaprakları sararıyor.

Benjamin ağacım malesef toprağı ve köküne kadar solucanlandı. Bende bütün toprağını köküne zarar vermeden boşaltım ve kökünü solucanlardan ayırdım yıkadım. Marketen aldığımız toprak ile değiştirdim. Ve biraz vitamin verdim. Bir hafta geçti geçmedi yaprakları sararıp dökülmeye başladı. Ona zarar verdim mi endişeleniyorum. Acil yardım fotoğralardan anlaya bilirsiniz.

Düzenleyen malina : 21-04-2013 saat 19:33 Neden: Fotoğrafları foruma yükleyin.
grafix Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2013, 18:06   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi grafix Mesajı Göster
Benjamin ağacım malesef toprağı ve köküne kadar solucanlandı. Bende bütün toprağını köküne zarar vermeden boşaltım ve kökünü solucanlardan ayırdım yıkadım. Marketen aldığımız toprak ile değiştirdim. Ve biraz vitamin verdim. Bir hafta geçti geçmedi yaprakları sararıp dökülmeye başladı. Ona zarar verdim mi endişeleniyorum. Acil yardım fotoğralardan anlaya bilirsiniz.
arkadaşlar yaprakların üzerleri tozlanmış gibi oluyor yaglı gibi. bendede çok oluyordu . fısfısın içersine bir iki çay kaşıgı arap sabunu koyup erittim ve benjamine arada arada sıkıyorum. yaprakların renklerri parlak ve yeni yaprklar çıkartmaya başladı......fazla sıkmamak şartıyla çok iyi geliyor...

osmanramone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025