![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2006
|
şu morumsu görünen yaprakların fotoğrafını daha güzel çekebilir misin. Belki besin noksanlığı olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
n/a
|
Alıntı:
İlginiz için teşekkür ederim. Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2009
|
Bende de "Maranta leuconeura erythroneuro" mevcut. ![]() Alıntı: http://www.plantoftheweek.org/week205.shtml Bir ay öncesine kadar kötüleşen vaziyetini düzeltmek adına ve agaclar.net'i sığ da olsa gezmiş olmanın verdiği cahil cesaretiyle saksı yeniledim. Torfa bağdaş kurdurdum. Yapraklı bitkiler için karıştırılmış NPK ile tarife uygun suluyorum. % 75 keyiflenmiş gibi görünüyor. Bu arada sabah akşam yapraklarını pulverizatörle nemlendirmeye başladığımı da itiraf etmeliyim. Eğer yetkin ve etkin bir meraklının gözü değerse sormak isterim: Toprak değiştirip saksı yenilerken kökleri arasında 5-6 yumru gördüm. Yumrulara hiç dokunmadan aynı bütünlükte toprağa oturttum. Bu yumrulardan canlar sağlamak için yapılabilecek birşey var mıdır? Saygılar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
n/a
|
Sesimize kulak veren kimse yok. Sesimiz, forumun duvarlarına çarpıp, geri geliyor. Kimse, yüzünü bizden yana dönmüyor. Gidelim, Oğuz Ağabey. Bu gereksiz ve imasız latifeden sonra: Dün, Dua çiçeğimi daha geniş bir saksıya aldım. İçerisine yine tort doldurdum. Şimdilik değişen bir şey yok. ![]() ![]() Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|