![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2012
|
İncir, sıcak ve nemli havayı seviyor diye biliyorum. Bu bakımdan tereddüt etmiştim. Ancak, herşeye rağmen deneyecem. Umarım emeklerim boşa gitmez. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Belki de bulunduğu lokasyona (yer altı kaynağı, sıcaklığı vs.) özel bir durumdan dolayı hayattadır. Ben de gördüm incir, nar vs.. Hatta Batıkent taraflarında ilginçtir sulak yer ağacı olan bir sürü salkım söğüt doludur ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-02-2014
|
Ben de Eryaman'da oturuyorum, uzun süredir bahçeme piramit servi ve kara servi dikmek istiyordum, bugün kısmet oldu, her iki tür ağacı da çok beğeniyorum, yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca çok üzüldüm, inşallah ağaçlarım Ankara'nın soğuğundan etkilenmez, bugünden itibaren bu sene çok soğuk olmayacağını düşünüyorum, bu seneyi atlatırlarsa belki tutarlar, umarım, yoksa çok üzüleceğim... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
Eskiden akköprü civarında etbalık kurumunun bahçesinde birsürü incir ağacı vardı ankara çayına doğru ankamall yapılınca ve o yol yapılınca hepsini söktüler.Yenimahalle de eski iki katlı evlerin bahçelerinde hala tek tük var ama meyveleri yenmiyor tam büyümeden çürüyor. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe düzenleme, çit bitkisi, peyzaj bitkileri |
|
|