![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın gecemingunesi; Oda da bir çiçek düşünürseniz, mum çiçeği favorim. Balkonda olabilir! Derseniz, lilyum. Mum çiçeği yaklaşık bir ay boyunca kokusuyla, geceleri sizi mesthedecektir. Lilyum, bir haftalık bir sürede kokulu dönemini tamamlayan bir çiçektir. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-06-2009
|
Alıntı:
bence mum çiçeği düşünürseniz hazır çiçek açmışını arayın zira kendisi çiçek açma konusunda gayet inatçı olabiliyor. benim sevgili mum çiçeğim 7 yaşında ve ben onun çiçek açmasından ümidi kestim yaprak açıp uzamasıyla mutlu olmayı öğrendim ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2010
|
Gardenia bana göre en güzel kokan bitkidir.O beyaz çiçeklerinin kokusu insana bir rahatlama ve huzur verir. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-06-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Örnek: Mesela 'hanım tırnağı, kedi tırnağı, kedi çiçeği, ipek çiçeği, tırnak çiçeği,...' isimleri 3'ten fazla farklı bitki için birden ve karışık şekilde kullanılan Türkçe isimler ama 'portulaca grandiflora' dersek dünyanın her yerinde, her dilinde akla tek bir bitki gelecektir. Başta bu nedenle 'bitki ve hayvanların Latince olan evrensel isimlerini yani gerçek isimlerini' kullanmak her zaman en doğrusu olacaktır. Saygılar... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| öneri |
|
|