agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-07-2007, 17:52   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Ellerinize sağlık Billur Hanım, bu tariften yapılmış bir poğaça yemek(az da olsa) iyi olurdu.

Ben artık alıştım sıvıyağa, hatta onu bile az koymaya gayret ediyorum. Benim sağlık işi sizinkinden 15 yıl daha ileride de

Bir şey farkettim; hamur işlerinde olsun, tencere yemeklerinde olsun, yağı az kullansanız da lezzet konusunda eksiği hissettirmeyecek üçkağıtlar var. Örneğin yemekte yağdan kıstığım miktar kadar domatese ilave yaparsam, lezzette fazla bir düşme olmuyor. Hamur işlerinde yine fazla yağ yerine, örneğin süt/yoğurt/1 yumurta ilavesi ve iç malzeme zenginliği eksiği kapatabiliyor.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025