agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Beğeni Düzeni58Beğeniler
  • 5 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Güler
  • 5 Gönderen Güler
  • 7 Gönderen Güler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen YeniGine

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-11-2016, 16:30   #16
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Altı da hafifçe pembeleşen böreği fırından çıkartır çıkartmaz 40-50 gr. kadar bir tereyağını üzerine sürerek yedirin.
(Daha da yumuşak olsun istiyorsanız diğer bir tepsiyi böreğin üzerine kapatın 5-10 dakika kadar bekleyin)

Name:  IMG_9769 (600 x 450).jpg
Views: 364
Size:  42.8 KB

Name:  IMG_9770 (600 x 450).jpg
Views: 403
Size:  37.8 KB


Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025